Holistische Cures voor Multiple Myeloma

Multipel myeloom is een kanker die plasmacellen, die witte bloedcellen die in het beenmerg zijn gevestigd, beïnvloedt. Deze cellen zijn verantwoordelijk voor het maken van antistoffen die helpen bij het bestrijden van infecties. De symptomen van deze aandoening kunnen onder meer pijn in de botten, schedel of het bekken regio, overmatige dorst, verwardheid en onverklaarbare botbreuken. Onderzoekers zijn nog steeds meer te leren over de oorzaken van multiple myeloma. Maar ze onlangs dat ontdekten mensen ontbrekende deel van chromosoom 13 lijken een hoger risico. Holistische behandelingen richten zich op het versterken van het immuunsysteem om de kans op complicaties te verminderen.

Herbal Remedies

Kruidenmiddelen, zoals zoethout, bevatten de verbindingen glabridine en Licochalcone, die de groei van kanker kan stoppen, volgens de American Cancer Society. Lijnzaadolie kan ook anti-kanker eigenschappen, die het vermogen kanker te verspreiden kan verminderen. Ander supplement te overwegen is ginseng, die anti-inflammatoire en antioxiderende eigenschappen kan hebben.

Mind and Body Behandelingen

Ontspannende technieken zoals bemiddeling of yoga kan helpen het lichaam te ontspannen en stress te verminderen, volgens de Mayo Clinic. Aangezien spanning verzwakt het immuunsysteem, de vermindering van dit probleem kan symptomen van multiple myeloom vergemakkelijken.

Overweeg ook handmatige healing, zoals acupressuur of massage. Volgens de American Cancer Society, deze technieken richten zich op genezing van het lichaam en het herstel van het evenwicht op het gebied van lichaam, geest en energie.

Dieet Changes

Het maken van dieet veranderingen, zoals het eten van veel verse broccoli, kan helpen bij de genezing. Broccoli is rijk aan luteïne en vitamine A, die ook wordt aangetroffen in spinazie en sla. De metabolische enzymen in deze groenten kunnen anti-kanker eigenschappen, volgens de American Cancer Society.

Het eten van meer koud water vissen, zoals zalm, makreel en heilbot, kan ook een aantal voordelen, volgens de American Cancer Society. Deze voedingsmiddelen kunnen de verspreiding van kanker te voorkomen en de groei remmen van toekomstige kankercellen. Shii-take paddestoelen zijn een andere voeding te overwegen toe te voegen aan uw dieet. De American Cancer Society meldt dat dierproeven dit voedsel kunnen anti-tumor voordelen en bescherming tegen virussen gevonden.