Holistische Cures voor Foot Pain

Holistische Cures voor Foot Pain

Onze voeten nemen een pak slaag op een dagelijkse basis. De primaire oorzaak van mond pijn letsel aan de voet, schoenen die niet goed passen en overmatig gebruik van onze voeten volgens de Mayo Clinic. (Zie Aanvullende informatiebronnen.) Andere aandoeningen, zoals artritis en structurele gebreken, kan leiden tot voetproblemen. Als onze voetfunctie is aangetast, het maakt het leven erg moeilijk.

Reflexologie

Probeer reflexologie om uw voet pijn te verzachten. Reflexologie bestaat uit druk therapie. Deze techniek is gebruikt voor duizenden jaren in India, China en Egypte als een middel om te verbannen pijn en de genezing en het voorkomen van ziekte. Reflexologie is gebaseerd op het uitgangspunt dat bepaalde reflex punten (of zenuw zones) reizen vanaf de onderkant van onze voeten naar de top van ons hoofd. Deze punten omvatten alle onze vitale organen. Wanneer de druk door een getrainde reflexoloog te energielijnen of de meridianen wordt toegepast op de zool en de zijkanten van de voet, kan de oorzaak van iemands ziekte en pijn bepalen.

Acupressuur

Een andere benadering is acupressuur. Michael Reed Gach, directeur van de acupressuur Instituut van Berkeley, Californië., En auteur van Potent Point Acupressuur's (zie Extra bronnen), adviseert drukken op de bovenkant van de voet in de vallei gelegen tussen de tweede teen en de grote teen om pijn te verlichten in de grote teen. Blijf drukken op deze plek voor 60 seconden. Mocht u toch een voet krampen, drukt u op de bovenste boog van de voet, ongeveer de breedte een duim uit de bal van de voet. Doe dit voor een minuut.

Aromatherapie

Aromatherapie, zo onwaarschijnlijk als het klinkt, kan bijdragen tot het verminderen van uw pijn in de voet. Judith Jackson, auteur van Scentual Touch: een persoonlijke gids aan Aromatherapie, raadt weken uw voeten in 10 druppels elk van lavendel en jeneverbes essentiële olie, die u toevoegt aan 2 liter warm water. Week je voeten gedurende 10 minuten.

Apis, Zwavel, Graphite

Als uw voeten zijn gezwollen en zijn prikkende en brandende, neem een ​​dosis van Apis drie keer per dag, raadt Dr Andrew Lockie, auteur van het boek The Family Guide to Homeopathie. Lockie merkt op dat zwavel zal helpen als je brandende voeten, vooral 's nachts. Als uw voeten te branden als je loopt, raadt hij drie keer nemen Graphite 6C dagelijks. Deze producten zijn verkrijgbaar in reformwinkels. Hij adviseert het gebruik van deze middelen voor de drie weken. Als ze niet helpen, zie een homeopaat of arts.

Stretching

Strek de voet eerste ding in de ochtend, voordat je uit bed te komen en voor je het zet geen druk op. Een andere techniek, deze aanbevolen door Holistic-health-coaches.com (zie referenties 2), is om een ​​deegroller of een tennisbal onder je voeten te plaatsen en gebruik maken van de boog van je voet te rollen. Nadat u dit onder de knie, sta op en doe de oefening.

Schoenen

Krijg je een paar schoenen die goed passen en zijn comfortabel en bieden u ondersteuning. Inlegzolen voegen. Volgens Holistische-health-coaches.com, ondersteunende inlegzolen / steunzolen, samen met de oefening, zal je voet pijn na verloop van tijd verminderen.