Holistic Health Behandeling voor Vertigo

Holistic Health Behandeling voor Vertigo

Vertigo is een aandoening die echt het moeilijk om uit bed te komen in de ochtend kan maken; wetende dat er tenminste de duizeligheid en desoriëntatie zal geen probleem zijn. Er zijn medische en meer natuurlijke manieren om de symptomen te bestrijden en om de toestand in de kern richten. Hier zijn een paar holistische manieren om te zorgen voor duizeligheid. Deze verklaringen zijn niet geëvalueerd door de FDA; een arts te raadplegen voordat er iets drastisch nieuws te proberen.

Life Changes

Er zijn een paar veranderingen in de routine die u kunnen helpen om uw duizeligheid op afstand tijdens een aanval van vertigo te houden. Wanneer je voelt dat de symptomen opkomen, probeer dan stilstaan ​​en zich te concentreren op een vast punt. Dit kan helpen geven je hersenen meer informatie over hoe je zou moeten balanceren en het zal helpen de duizeligheid pass. Zorg ervoor dat niet te springen uit bed in de ochtend, maar zitten voor een minuut voordat langzaam opstaan. Werk aan een adempauze concentratie oefeningen om ervoor te zorgen dat u uw adem niet houden of te snel ademen als je in een stressvolle situatie. U kunt een ademhalingsoefening kopen op cd of gewoon concentreren op het langzaam in-en uitademen als je voelt de duizeligheid komen op. Elimineer de cafeïne, alcohol en aspartaam ​​uit je dieet als ze u kunnen leiden tot meer problemen. Op dezelfde manier kan zoute en zoete etenswaren uw binnenoor vloeistof verstoren en maak je dizzier voelen tijdens een aanval.

Kruiden en supplementen

Gember kan snel handelen in het verslaan van duizeligheid. Het kan ook tegen misselijkheid en reisziekte. Gingko biloba is bekend om de bloedsomloop te stimuleren in de hersenen, die zal helpen om te laten duizeligheid snel voorbij, al is het een paar maanden kan duren voor u om de volledige effecten te voelen. Vitamine B6 is nuttig voor het zenuwstelsel; Een tekort aan deze voedingsstoffen zal de hersenen houden niet goed functioneert. Tanacetum parthenium (moederkruid) kan een goede bloedcirculatie te helpen en stoppen ontstekingen, die kunnen helpen om de symptomen te verlichten. Vinpocetine komt van de maagdenpalmplant en kunnen zuurstoftoevoer naar de hersenen te verbeteren. Andere kruiden die kunnen helpen zijn lycium, maretak, pompoen en zoete violet.

Andere holistische behandelingen

Er zijn verschillende andere behandelingen die licentie beoefenaars zal vereisen. Oefeningen genaamd vestibulaire revalidatie kan worden toegediend door een arts om te helpen met uw vertigo aanvallen. Sommige spinale aandoeningen kan duizeligheid veroorzaken, en behandelingen, zoals fysiotherapie, manipulatie van de wervelkolom en bepaalde oefenprogramma's kunnen helpen met duizeligheid als gevolg van dergelijke aandoeningen. Migraine kan ook duizeligheid veroorzaken als bijwerking en kan worden behandeld met medicijnen, veranderingen in het dieet, fysiotherapie en acupunctuur. Andere behandelingen die kunnen helpen zijn hypnotherapie, neuro-linguïstisch programmeren, homeopathie (specifiek Gelsemium sempervirens) en tai chi.