Holistic botemedel för nagelsvamp

Nagelsvamp är ett vanligt tillstånd som vanligtvis behandlas med over-the-counter eller receptbelagda läkemedel. Enligt Mayo Clinic, är det orsakas av någon av flera typer av svamp, så anti-svamp substanser är effektiva i att ge lindring och snabbare läkning. Det är mest sannolikt att utvecklas under varma, fuktiga förhållanden, därav dess ökad förekomst i tånaglarna i motsats till naglar. Människor upptäcker nu fördelarna med att använda naturläkemedel och naturläkemedel för nagelsvamp stället förlita sig på syntetiska mediciner. Många naturliga ämnen har visat förmågan att bekämpa svampinfektioner inklusive de som orsakar nagelsvamp.

Tea Tree Oil

Tea tree olja är en antiseptisk och anti-svamp. Den kan appliceras direkt på naglarna och omgivande området flera gånger dagligen, och späddes med vegetabilisk olja, om full styrka ansökan är irriterande.

Pau D'arco

Pau d'arco är en sydamerikansk ört som dödar jäst och svamp. Drick det som te eller använda det i tinktur formulär flera gånger dagligen, eller njuta spikar i te dagligen.

Jatoba

Jatoba är en Amazonas regnskog ört som visar kraftfulla anti-svamp och anti-bakteriella egenskaper. Barken är gjord i en te som kan konsumeras och att naglarna kan den läggas i.

Vitlök

Vitlök är antimikrobiell och kan appliceras direkt på det drabbade området som en olja. Det kan också tas internt istället eller i tillägg till topisk användning.

Grapefruit Seed Extract

Studier visar att Grapefruit Seed Extract (GSE) är anti-svamp. Det kan appliceras direkt på drabbade områden några gånger om dagen, och ska fortsätta i ytterligare en vecka efter det att symtomen försvinner.