Holisitic Nutrition Certification

Holisitic Nutrition Certification

Holistische voedingsdeskundigen zijn gecertificeerd volgens de normen en processen door de Holistic Nutrition Credentialing Board, een divisie van NANP (National Association of Nutrition Professionals) aangewezen. Eisen omvatten goedgekeurde opleiding, ervaring, NANP lidmaatschap en een examen.

Beschrijving

Holistische voeding erkent het belang van balans brengen van lichaam, geest en ziel voor integratieve wellness. Beoefenaars beschouwen gezondheid van de geschiedenis van elke patiënt, genetische aanleg, de huidige toestand en de etnische achtergrond van een geïndividualiseerde dieet en levensstijl van plan om het hele lichaam de gezondheid te bevorderen.

Vereisten

Holistische voedingsdeskundigen zoek raadscertificatie moet bezitten een universitair of doctoraal diploma in de holistische voeding, het lidmaatschap in NANP en 500 uur praktijkervaring om in aanmerking te komen voor het examen. Succesvolle afronding van het examen verdient aanvragers raadscertificatie.

Voordelen

Volgens de Holistic Nutrition Credentialing Board (HNCB), certificering is een waardevol bedrijfsmiddel dat voedingsdeskundigen biedt met een verbeterde geloofwaardigheid, kwaliteitsborging, professionele validatie en collegiale ondersteuning.

Proces

Alvorens de certificatie-examen, moet u eerst een bord examen aanvraag in te dienen. Benodigde documenten, zoals een cv, foto, relevante cijferlijsten, twee brieven van aanbeveling en de kopieën van elke professionele licenties, alsmede documenten verifiëren van de hiervoor genoemde voorwaarden (NANP lidmaatschap, praktijkervaring en onderwijs).

Waarschuwing

De NANP / HNCB rekent een niet-terugbetaalbare board examen inschrijfgeld van $ 75, en de succesvolle kandidaten moeten een extra $ 300 examengeld betalen. Een score van ten minste 70 procent moet het examen.