Hoeveel punten een Dag voor Weight Watchers?

Het Weight Watchers programma is niet alleen een overkoepelende plan dat ieder mens volgt. Volgens de Weight Watchers website, is het programma gebaseerd op een dagelijkse punten "budget" en omvat verschillende point-waarde doelen afhankelijk van uw gewicht. U kunt bijhouden van de punten te houden in een met de hand geschreven dagboek of door lid te worden van Weight Watchers online en het opnemen van een digitale eetdagboek.

Hoe Punten Work

Alles wat je eet heeft een punt waarde om u te helpen bijhouden hoeveel je verbruikt de hele dag te houden. Volgens de Weight Watchers website, wordt deze waarde op basis van calorieën, vet en vezels. Je kunt achterhalen hoeveel punten een levensmiddel is de moeite waard door te kijken naar de voeding feiten en het invoeren van deze waarden in een punt rekenmachine.

Hoeveel punten toegestaan ​​per dag

Het aantal punten dat je moet consumeren per dag is gebaseerd op uw huidige gewicht. Volgens Starling Fitness, het punt rechten op basis van gewicht zijn:

Minder dan £ 150: 20 Punten / Dag
150-174 pounds: 22 Punten / Dag
175-199 pounds: 24 Punten / Dag
200-224 pounds: 26 Punten / Dag
225-250 pounds: 28 Punten / Dag
250-275 pounds: 30 Punten / Dag
275-300 pounds: 31 Punten / Dag
300-325 pounds: 33 Punten / Dag
Meer dan £ 350: 34 Punten / Dag

Flex Points

Je krijgt een aantal leverage buiten uw dagelijkse punten uitkering op Weight Watchers. Volgens Starling Fitness, elke week, kunt u verbruiken tot 35 punten van elk voedsel en drank die u wilt, op elke dag van de week. U kunt de punten verdelen over de zeven dagen, of opslaan van een groot deel van de punten voor een speciale gelegenheid of een traktatie.

AU_POINTS

Volgens Starling Fitness, kunt u ook de activiteit punten te verdienen door middel van verschillende vormen van lichaamsbeweging. Net zoals er een punten rekenmachine, kunt u ook gebruik maken van een activiteit punten calculator. Voer de intensiteit van de oefening en de hoeveelheid tijd die u het deed, en je kunt achterhalen hoeveel extra punten je die dag verdiend.

De Momentum Program

Weight Watchers introduceerde onlangs de Momentum-programma, dat nog steeds op basis van het puntensysteem. Het programma is gecentreerd rond "Vullen Foods," die hongeren gevoelens moet beperken, terwijl de resterende binnen uw punten budget. Het vullen Foods variëren van eenvoudige snacks, zoals kersen, aan ingrediënten die je kunt opnemen in voorgerechten, zoals volkoren pasta.