Hoeveel moet een twee maanden oude Eat?

Baby's hebben speciale zorg en aandacht, vooral tijdens hun eerste paar maanden van het leven. Moeten moeders weten hoe goed de zorg voor de voeding van hun baby door de uitoefening van gezond eten technieken. Gedurende deze maanden worden baby's steeds meer bewust van hun omgeving, en ze hebben veel energie als hun lichamen blijven groeien.

Overwegingen

De BabyCenter, een bron voor moeders, staat dat je moet voorkomen dat het voeden van uw baby vast voedsel, omdat hun spijsverteringskanaal zijn nog in ontwikkeling en kan alleen omgaan met vloeistoffen op deze leeftijd. Je moet ook nagaan of hij krijgt de hoeveelheid voedsel die hij nodig heeft. Als u borstvoeding geeft, moet je borst zachter in plaats van stevig na de voeding voelen - dit kan erop wijzen dat uw kind een voldoende hoeveelheid melk heeft geconsumeerd. Als u flesvoeding gebruiken, kunt u het afzien van het gebruik van gekalibreerde melkflessen, zodat u kunt eenvoudig bijhouden hoeveel je baby consumeert houden. U kunt ook om je baby te wegen en ervoor zorgen dat hij of zij wint 5-8 oz. een week op deze leeftijd.

Time Frame

Baby's op deze leeftijd moeten worden gevoed ongeveer acht tot 12 keer op een dag, als het Amerikaanse ministerie van Onderwijs adviseert. Dit betekent dat je moet verpleegkundige uw 2-maanden oude of het geven van haar Mula elke twee tot drie uur. Baby's op deze leeftijd ontwikkelen zich snel, in termen van hersenen en lichamelijke functies. Ze verbranden snel door de calorie├źn die ze kunnen houden in hun kleine magen na een enkele voeding, en het is van belang dat u alle voedingsstoffen en voeding die ze nodig hebben, wanneer ze het nodig hebben.

Identificatie

Het is belangrijk om de honger te tekenen dat uw baby kan laten zien om aan te geven dat ze voeding nodig te overwegen. Een gemeenschappelijke honger teken is wanneer zijn of haar mond open en de tong naar buiten komt. Het is ook gebruikelijk voor baby's om hun vuisten naar hun mond als een teken van honger te brengen. Sommige baby's kunnen ook ophef, maar dit is afhankelijk van de persoonlijkheid van je baby.

Bedrag

De Gezonde Smart, Gezonde Start bron op het Amerikaanse ministerie van Onderwijs website raden moeders voeden hun baby's tot hun borsten zijn ontdaan van melk, of ongeveer 15 minuten per voeding sessie. Je baby zal nemen in zoveel melk die hij nodig heeft, en je lichaam zal zo veel als hij nodig heeft te produceren. Voor flesvoeding, baby's meestal nodig 4-6 oz. per voeding.

Soorten Foods

Een 2-maanden oude moet nog steeds borstvoeding, indien mogelijk. Moedermelk bevat voedingsstoffen die kunnen helpen uw baby te beschermen tegen ziekten en allergie├źn. Een ander voordeel van borstvoeding is dat het een manier voor moeders om de baby gewicht ze misschien hebben opgedaan tijdens de zwangerschap te verliezen.

Alhoewel borstvoeding het beste is voor u en uw baby, kunt u ook uw baby te voeden met flesvoeding. Sinds een 2-maanden oude is nog niet in staat zich alleen voeden, moet je haar materiaal uit de fles te helpen bij het vasthouden van de fles totdat ze klaar is voeden. Er zijn verschillende soorten flesvoeding - melkpoeder, vloeibare concentraten en vooraf gemengde formule. Kinderarts van uw baby kunt u vertellen wat voor soort formule je baby nodig heeft.