Hoeveel moet een Five Foot Six Inch Vrouw Weeg?

Gewicht en lengte Grafiek Standards

Gestandaardiseerde grafieken gebruikt in de gezondheidszorg te berekenen ongeveer hoeveel iemand moet wegen, gemiddeld, op basis van lengte en bouw. Een licht-omlijst vrouw meten 5'6 "moet wegen tussen de 120 en 133 kilo. A-medium omlijst vrouw moet wegen 130-144 pond en een grote omlijste vrouw moet wegen 140-159 kilo. Frame grootte kan worden geschat op basis van de elleboog metingen.

Grafieken zijn slechts een benadering

Gestandaardiseerde grafieken zijn slechts schattingen op basis van nationale gemiddelden; vrouwen minder of meer dan hun grafiek hoogten wegen aangeven dat ze moeten misschien niet te worden betrokken. Body Mass Index of BMI, wordt vaak beschouwd als een meer nauwkeurige schatting van de algehele gezondheid; gebruikt lengte en gewicht metingen lichaamsvetinhoud bij volwassenen schatten.

Bottom Line

Gestandaardiseerde lengte en gewicht grafieken geven een goede basis voor het schatten van een gezond gewicht voor een 5'6 "vrouw. Echter, deze diagrammen niet volledig worden ingeroepen, maar in combinatie met BMI berekeningen en arts overleg gezonde gewichten voor individuele vrouwen bepalen .