Hoeveel moet een 5'11 Male Weigh?

Body Mass Index

Het National Heart, Lung and Blood Institute gebruikt body mass index (BMI) van een gezond gewicht op basis van lengte berekenen. Volgens de NHLBI BMI tabellen, moet een 5-voet 11-inch tall mannelijke weegt 136-179 pond om een ​​gezond gewicht te behouden. Alles boven of onder dit bereik zou overgewicht of ondergewicht worden beschouwd respectievelijk.

Beperkingen van BMI

De NHLBI geeft toe een aantal beperkingen aan BMI berekeningen. Het erkent dat BMI "lichaamsvet kan overschatten bij atleten en anderen die hebben een gespierd" en "onderschatten lichaamsvet bij ouderen en anderen die spieren hebben verloren." Vanaf 2010 zijn er een aantal studies die mensen als "overgewicht" op de BMI schaal kan in feite gezonder suggereren en langer dan die binnen het aanbevolen bereik wonen.

Bottom Line

Hoewel BMI een indicatie van wat een gezond gewicht voor een 5-voet 11-inch tall man kan geven, zijn er nadelen en beperkingen om te vertrouwen op dat als enige bron van gegevens. U moet uw zorgverlener te raadplegen om te helpen bij het bepalen van uw eigen ideale gewicht.