Hoeveel moet een 5'0 Vrouw Weigh?

Ideaal Gewichten op basis van standaard Grafieken

De standaard hoogte-gewicht grafieken, gebaseerd op de tafels Metropolitan Life Insurance Company, suggereren een vrouw in de leeftijd tussen 25 en 59, die is 5 meter hoog moeten wegen tussen de 104 en 137 pond. Dit assortiment wordt verder afgebroken tot het gewicht de marges gebaseerd op framemaat: kleine 104 to £ 115 .; medium, 113-126 lbs .; en grote, 122-137 pond.

Niet alle vrouwen zijn hetzelfde

Lichaamsgewicht niet de enige indicator van gezondheid. Vetpercentage, en waar het vet wordt uitgevoerd, zijn een grotere factor in het bepalen van gezondheidsrisico. Werken aan een gezonde body mass index te behouden, te verminderen vet rond de buik, en houden van een gezonde voeding en een actieve levensstijl kunnen zijn realistischer dan het instellen van een ideaal gewicht.

Bottom Line

Dr. C. Wayne Callaway, MD, voormalig lid van de Dietary Guidelines Advisory Committee, suggereert dat als je taille-tot-heup ratio lager is dan 0,8, je gezondheid niet in gevaar als gevolg van het gewicht, en je gewicht binnen het valt Amerikaanse voedingsrichtlijnen, hoeft u niet om een ​​ideaal gewicht te definiëren.