Hoeveel moet een 4'7 '' Female Weigh?

Nationale Gemiddelden Geef 90-94 Lbs.

Volgens de Body Mass Index rekenmachines, een 4-voet-7 Amerikaanse wegen £ 90. een BMI van 20,9, dat normaal wordt beschouwd voor volwassenen met die hoogte. De gemiddelde volwassene, man of vrouw, van die hoogte moeten wegen 80-107 pond., Volgens de Centers for Disease Control and Prevention. De zalen MD website geeft aan dat een 4-meter 7 vrouwen ouder dan 50 zou wegen 82-108 pond., Maar dat de gemiddelde vrouw van deze hoogte en leeftijd £ 94.

Er zijn uitzonderingen te overwegen.

Vrouwen die zijn erg klein omlijste of grote omlijste mag buiten dit bereik vallen, maar zal nog steeds worden beschouwd als een gezond lichaamsgewicht te hebben. Op dezelfde spier is zwaarder dan vet en vrouwen die zijn 4-voet-7, maar genoeg beweging om spierspanning te bouwen kunnen meer dan hun minder-actieve tegenhangers gewicht, maar zijn in veel betere vorm.

Bottom Line

Body Mass Index rekenmachines, die de meest voorkomende voor het bepalen van een gezonde hoogte versus gewichtsverhouding zijn, geen rekening gehouden met een aantal factoren die gewicht kunnen beïnvloeden, zoals een groot of klein frame. Het gebied dat door deze rekenmachines zijn een goede richtlijn, maar grote omlijste, kleine-ingelijst en zeer gespierde mensen mensen kunnen iets onder of boven dit bereik.