Hoeveel minuten per dag heb je te Work Out to Get Fit?

Hoeveel minuten per dag heb je te Work Out to Get Fit?

Oefenen op een regelmatige basis helpt u een normaal lichaamsgewicht te handhaven terwijl het verhogen van energie en uithoudingsvermogen. Het vermindert ook je kans op het ontwikkelen van obesitas, hoge bloeddruk en hart-en vaatziekten. Bovendien, regelmatige lichaamsbeweging helpt om je geest leeg te maken en te verlichten stress.

CDC Aanbevelingen

De Centers for Disease Control en Prevention noemt drie opties die volwassenen kunnen kiezen om het niveau van lichamelijke activiteit die nodig is om het verbeteren en onderhouden van de fysieke gezondheid te bereiken. Keuze één is 150 minuten per week van matige intensiteit aërobe activiteit gecombineerd met spierversterkende oefeningen ten minste twee dagen per week. Keuze twee is 75 minuten per week van krachtige intensiteit aërobe activiteit gecombineerd met spierversterkende activiteiten op ten minste twee dagen per week. Keuze drie is een mix van met matig en krachtige intensiteit aërobe activiteit gecombineerd met spierversterkende activiteiten ten minste twee dagen per week.

Dagelijks Berekeningen

Uitoefening van 150 minuten per week bedraagt ​​30 minuten van de oefening vijf dagen per week. En als je cana € ™ t reservewiel 30 minuten per keer, het nemen van een stevige 10 minuten lopen drie keer per dag gedurende vijf dagen van de week zal hij nog altijd gelijk 150 minuten matig intensieve lichamelijke activiteit. Dr. Edward R. Laskowski van Mayo Clinic adviseert ten minste 30 minuten fysieke activiteit per dag.

Fysieke Intensiteit

Matig intensieve activiteiten zijn stevig wandelen, aquarobics, ballroom dansen, tuinieren, spelen dubbelspel tennis of fietsen langzamer dan 10 mijl per uur. Krachtig intensieve activiteiten omvatten snelwandelen, joggen, hardlopen, zwemmen rondjes, singles tennis, aerobic dansen, touwtje springen en fietsen ten minste 10 mijl per uur. Als algemene regel, bij het uitvoeren van matig intensieve oefeningen, kun je nog praten - maar niet zingen. Als youâ € ™ re uitvoeren krachtig intensieve oefeningen, je moet pauzeren om op adem tussen woorden te vangen.

Spierversterkende oefeningen

Hoewel de CDC bevat geen specifieke benodigd voor spierversterkende sessies moeten deze oefeningen worden uitgevoerd zolang het moeilijk blijven. U kunt gewichten te heffen of het uitvoeren van andere sterkte-building oefeningen, inclusief resistentie oefeningen zoals pushups en situps, yoga, het werken met weerstand banden en zware tuinwerkzaamheden zoals het graven en scheppen.

Sluipen In More Exercise

Uit te oefenen op te nemen in je dagelijkse routine, FamilyDoctor.org suggereert het nemen van de trap in plaats van het krijgen van op de lift, lopen alle of een deel van de weg naar het werk, en gaan voor een wandeling tijdens de lunch of koffiepauze. Overweeg ook om het veranderen van uw routine om verveling te voorkomen. Bijvoorbeeld, lopen op een dag en de fiets de volgende dag, of stofzuigen op een dag en het gazon maaien de volgende dag.