Hoeveel Luizen komen uit een ei?

Luizen zijn parasitaire insecten die zich voeden met menselijk bloed. Ze zijn een veel voorkomende overlast voor-schoolgaande kinderen. Hoewel luizen niet uitzenden ziekte, ze reproduceren op een zeer snel tempo en zijn zeer besmettelijk. Ondanks wat veel mensen denken, kunnen luizen niet vliegen of springen, maar ze kruipen extreem snel. De eitjes vaker zien dan de insecten zich, afhankelijk van het niveau van besmetting.

Grootte van Adult luis en eieren

Een volwassen luis is ongeveer de grootte van een sesamzaad en is geel tot bruin van kleur. Ze hebben zes poten en kunnen volgroeien in negen tot 12 dagen.

Eitjes, ook wel neten, zijn de grootte van een periode, maar ovaal van vorm. Zij worden aan de haarschacht met een soort lijm waardoor zij moeilijk te verwijderen maakt bevestigd. Zij worden typisch bevestigd aan een hoek en kan variëren in kleur afhankelijk van de levensfase ze zich bevinden, maar meestal variëren van doorschijnend bruin tot geel tot geelbruin.

Life Cycle

Slechts één live-bug kan worden geproduceerd per nit of ei. Nadat het ei gelegd is, duurt het ongeveer zeven tot 10 dagen voor het aan het ei luiken hatch.Once, duurt het nog zeven tot 10 dagen tot wasdom te komen en beginnen met het leggen van eieren van zijn eigen. Een volwassen luis kan leggen tot zes eieren per dag en leven voor maximaal 30 dagen op een host. Huisdieren niet kan luizen krijgen.

Een live luis kan niet leven langer dan 24-48 uur af van zijn menselijke gastheer. Het moet om te voeden en te ondersteunen zijn warmte anders zal sterven.

Nits kan een beetje langer te leven en zijn moeilijker te lokaliseren en te verwijderen, welke behandeling zo moeilijk maakt.

Behandeling

Pesticiden worden vaak gebruikt om luizen. Er zijn verschillende varianten verkrijgbaar op de markt. Het is belangrijk om het etiket te lezen om ervoor te zorgen u krijgt zowel een bestrijdingsmiddel (een die de live luizen doodt) en een ovicide (degene die de eieren doodt). Veel voorkomende problemen worden geassocieerd met mensen die alleen met behulp van pesticiden en in de veronderstelling dat het doodt de eieren. Als pesticiden worden gebruikt, dan is het absoluut noodzakelijk dat de aangetaste hoofd gekamd worden met een luizenkam en grondig onderzocht om ervoor te zorgen dat er geen neten blijven. Als slechts een nit is links op het haar, kan het broeden en het proces zal helemaal opnieuw beginnen. Een tweede behandeling aanbevolen uiterlijk 10 dagen na de eerste behandeling te zorgen dat alles is gedood. Voorbeelden van over-the counter producten zijn LiceMD, Licefree, RID en Nix.

Thuis Behandelingen

Praat met elke ouder, en ze zijn waarschijnlijk om op te scheppen over thuis behandelingen die ze hebben ontwikkeld of gebruikt. Gebruik van mayonaise, olie en vaseline zijn gemeenschappelijk huis behandelingen. Die worden gebruikt met het idee dat de dichte product zal "smoren" de luizen.

Natural Remedies

Er zijn een paar natuurlijke producten die vrij van pesticiden zijn. Een daarvan is tea tree olie en eucalyptus. Deze worden typisch gebruikt als preventieve behandelingen omdat men gelooft dat luizen worden afgestoten door de geur.

Overwegingen

Luizenplaag wordt vaak en ten onrechte gezien als een "vuile persoon" kwelling. Dat kan niet verder van de waarheid. Luizen zijn eigenlijk aangetrokken haar schoon, die makkelijk te grijpen op (in tegenstelling tot vettig of gevuld haar). Het wassen van het hoofd van uw kind elke dag zal niet luizen te voorkomen omdat ze niet gemakkelijk weg te wassen met water of shampoo. In feite, wanneer een luis legt de eieren op de haarschacht, het speciale "lijm" die de neet zich aan de as. Het is zo krachtig dat het maakt nit verwijdering dat moeilijker.

Het voorkomen

Voor kinderen met langer haar, moet vlechten en paardenstaarten worden beschouwd. Kortere kapsels zijn een goede optie. Het houden van het haar uit de buurt van bronnen, die mogelijk hebben luizen is een andere manier om te helpen voorkomen dat besmetting. Het controleren van het hoofd van uw kind een paar keer per week, vooral achter de oren, de kroon en de nek van de nek, is cruciaal.