Hoeveel krachttraining per week?

Hoeveel krachttraining per week?

Krachttraining tonen je spieren door middel van weerstand. U kan uw lichaamsgewicht te gebruiken om kracht op te bouwen door het doen van squats en lunges, gratis gebruik maken van gewichten door opheffing dumbbells of gebruik een gewicht machine zoals een leg-press. Het bedrag van de krachttraining die je moet doen per week varieert afhankelijk van uw gezondheid en fitness doelen.

Basic Health Aanbeveling

Als je gewoon probeert om je spieren gezondheid te behouden, te voorkomen spierzwakte of verbeteren van uw lichamelijke conditie, heb je geen kracht hoeft trainen elke dag. In plaats daarvan, de Centers for Disease Control en Prevention beveelt aan dat volwassenen doen krachttraining ten minste twee dagen per week en dat de kracht-training routine werk alle grote spiergroepen. Werken gewoon je armen twee dagen per week, bijvoorbeeld, zou niet voldoen aan deze richtlijnen.

Andere aanbevelingen

Als je spierblessures, zou u niet in staat zijn om alle spiergroepen twee dagen per week te werken. In plaats daarvan zou je je houdt aan een training die één of twee spiergroepen per dag per week werkt, geleidelijk revving intensiteit als je kracht te krijgen. Als je probeert om bulk-up, zult u vaker en krachtiger krachttraining nodig. In aanvulling op uw krachttraining routine, zult u ook nodig hebt om regelmatig cardio te doen, vooral als je probeert om gewicht te verliezen. Het CDC adviseert 150 minuten matige cardio of 75 minuten van krachtige cardio per week.

Strength Training Voordelen

Krachttraining kan spierpijn verminderen door het verbeteren van je kracht en het mogelijk maken je spieren efficiënter samen te werken. Het kan ook te maken dagelijkse activiteiten zoals bukken en tillen makkelijker. Regelmatige krachttraining af te wenden van de effecten van veroudering door het verminderen van uw risico op osteoporose, spierblessures en gewrichtspijn. Het CDC meldt dat krachttraining ook kan u helpen voorkomen depressie, rugpijn en diabetes.

Strength Training Routines

Je hoeft niet om gewichten te heffen of ga naar de sportschool om regelmatig krachttraining te krijgen. Probeer het gebruik van uw lichaamsgewicht door het doen van push-ups, squats en lunges. Yoga en Pilates ook gebruik maken van je lichaamsgewicht aan spiertonus te verbeteren. Gewichtheffen en het gewicht machines kunnen een rol spelen bij krachttraining te spelen, maar als je niet wilt gaan naar de sportschool, het opheffen van blikken soep of boeken kan ook werken.