Hoeveel koolhydraten per dag kan een diabetische Have?

Lengte, gewicht, activiteit en geslacht bepalen van het aantal koolhydraten een diabetische verbruikt per dag. Een algemene regel is dat 50 procent van alle calorie├źn afkomstig moet zijn uit koolhydraten.

Theorie

Diabetici moeten ruwweg eten hetzelfde aantal koolhydraten bij elke maaltijd om pieken in het bloed-glucosegehalte te vermijden. Als op een 180g koolhydraten dieet, eet 60g koolhydraten per maaltijd.

Kenmerken

Voor diabetici, een gemiddelde grootte vrouw moet 135g tot 180g koolhydraten per dag. Gemiddelde grootte mannen en zwangere vrouwen moeten consumeren tussen 180g en 225g koolhydraten per dag.

Snacks

Als je snack, omvatten koolhydraten totalen van snacks tot uw dagelijkse totaal. Geringe reductie van de hoeveelheid koolhydraten in de maaltijden als je moet snack.

Groenten

Veel groenten zijn rijk aan koolhydraten, maar lange-keten koolhydraten gevonden in asperges, pompoen, wortelen en groene bladgroenten te verhogen bloedsuikerspiegel langzaam en kan een deel van een gewoon dieet als onderdeel van uw totale carb bedragen.

Oefening

Als uit te werken of werken in de tuin, zal een extra 15g koolhydraten meestal genoeg om hypoglykemie te voorkomen. Als je spiermassa op te bouwen, zult u in staat om te bezuinigen op de koolhydraten en de invoering van meer eiwit aan uw dieet.