Hoeveel gewichtsverlies is te veel?

De Centers for Disease Control en Prevention adviseert verliezen niet meer dan een tot twee pond per week als de sleutel tot het verliezen van gewicht en het houden van het af. Vaak worden mensen enthousiast over het veranderen van hun levensstijl en duw zich hard voor de eerste paar dagen. Uiteindelijk, ze snel moe en ontmoedigd raken. Het is belangrijk om deze verandering langzaam nemen.

Water Gewicht

Het is mogelijk tot 20 pond of meer per week verliezen; echter, de meeste van de belasting is water gewicht dat vaak weer in enkele weken. Wanneer een niet-actieve persoon begint te oefenen en eet-gedeelte gecontroleerde maaltijden, het lichaam begint te breken glycogeen voor energie, die de hoeveelheid water gewicht- oss verhoogt. Zodra het lichaam maakt gebruik van alle glycogeen, de vetverbranding begint en dit vermindert de mate van gewichtsverlies als gevolg van de daling van het water gewicht.

Overmatig gewichtsverlies

Overmatig gewichtsverlies draagt ​​bij aan vele gezondheidsproblemen zoals abnormale menstruatie, libido verlies en mineralen tekort. Onvoldoende hoeveelheid dagelijkse calorieën kunnen toeschrijven aan vermoeidheid en ondervoeding. Snel gewichtsverlies oplichting hebben ook ernstige bijwerkingen; echter behoorlijk afvallen gaat lichaamsbeweging en gezonde voeding.

Oefening

Een evenwichtige oefening regime omvat cardio en weerstand krachttraining. Om vet te verbranden, moet je in het bereik van 60 tot 70 procent van je maximale hartslag. Hart tarieven variëren afhankelijk van geslacht, leeftijd en lichamelijke gezondheid. Een eenvoudige manier om je maximale hartslag te vinden is om uw leeftijd van 220 (voor mannen) of 260 (voor vrouwen) aftrekken.

Krachttraining bouwt spieren, helpt bij houding en verstevigt uw lichaam. Gebruik zwaardere gewichten met minder herhalingen om bulk up en lichtere gewichten met meer herhalingen te zwakken. Zorg ervoor dat u aandacht te besteden aan vormen, om verwondingen te voorkomen.

Calorie-In-Take

Actieve vrouwen hebben 1.200 tot 1.600 calorieën per dag, terwijl; mannen moeten 1.800 tot 2.000 calorieën per dag. U zult hongeriger voelen als je meer actief. Dit is normaal. Je lichaam heeft een bepaalde hoeveelheid calorieën om vet te verbranden. Het is belangrijk om je lichaam aan te vullen met de juiste voedingsmiddelen die helpen bij het afvallen en het bevredigen van uw eetlust.

Gezond eten

De helft van je bord moet vol groenten zijn en de andere helft moet worden verdeeld tussen koolhydraten en eiwitten. Eet echt voedsel, dat bestaat uit: verse groenten, fruit, volle granen en peulvruchten. Het voorbereiden van het eten is ook van cruciaal belang - bakken, stomen, grillen en wokken heeft de voorkeur. Vijf tot zes kleine maaltijden gedurende de dag is ideaal.

Eet zo veel verse groenten, fruit, noten en zaden als je wilt. Andere voedingsmiddelen moeten worden vermeden en helemaal uitgesloten. Deze voedingsmiddelen zijn lege calorieën die niet voorzien in enige voedingswaarde. Hier is een lijst van voedingsmiddelen die niet langer moet worden in uw huis:

Geraffineerde blanken Frisdranken Junk en verwerkte voedingsmiddelen

Goede slaap

Het is belangrijk voor je lichaam om te rusten. Je lichaam zal gaan door middel van een enorme verandering en moet goed worden uitgerust om energie voor de volgende dag. Wees er zeker van om te slapen acht uur per nacht.