Hoeveel gewicht kan je verliest Inname Green Tea?

Hoeveel gewicht kan je verliest Inname Green Tea?

Groene thee gebruik is door velen uitgeroepen tot nuttig in gewichtsverlies, het verlagen van cholesterol, het verminderen van de symptomen van astma en artritis, het minimaliseren van opvliegers en slaapproblemen vrouwen in de menopauze en het helpen van onze cardiovasculaire gezondheid. Overgewicht beïnvloedt 63 procent van alle Amerikanen volgens de website American Sports Data. De gemiddelde body mass index hoger is dan 25,0, die overgewicht wordt geacht. Het consumeren van groene thee op een dagelijkse basis kan helpen bij het verminderen van deze neiging tot zwaarlijvigheid.

Functies

Volgens de colonhealth.net website, er zijn vele redenen waarom groene thee stelt ons in staat om gewicht te verliezen. Groene thee bevat hoge niveaus van catechine polyphenolen, die uw lichaam kunnen helpen om sneller calorieën door het verhogen van de stofwisseling te verbranden. Blijkbaar is de stofwisseling stijgt met maximaal 4 procent over een periode van 24 uur.

Groene thee vertraagt ​​de snelheid van de insuline in te gaan op onze bloedbaan, waardoor insuline niveaus spikes, die de vetcellen te sturen in opslag. De verlaagde spikes helpen om uw eetlust te verminderen, dus calorieën ingenomen verminderen.

De consumptie van koffie is een manier van leven in Amerika; niet alleen de meeste mensen drinken dagelijks, ze laden met vet en calorieën zware additieven zoals room, suiker en smaakstoffen. Het substitueren van groene thee voor uw koffie elke dag zal uiteraard lager uw calorie-inname.

Volgens het artikel "Green Tea," op de nlm.nih.gov website, de resultaten van het gebruik van GTE (groene thee extract) en zijn vermogen om te helpen gewicht te verliezen worden gemengd. Er zijn een aantal studies die aangeven GTE kan nuttig zijn, maar verder onderzoek nodig op dit gebied.

Het merendeel van de studies beweren dat je nodig hebt om ten minste 3-5 kopjes groene thee per dag consumeren om een ​​effect op gewichtsverlies hebben. Dit is misschien moeilijk te handhaven door sommigen, zoals de thee is niet erg lekker en niet elke persoon is gewend aan die veel cafeïne in een dag.

Waarschuwingen

Groene thee kan gezond voor je zijn, want het bevat hoge niveaus van de ziekte van anti-oxidanten, maar gematigdheid is de sleutel. Thee bevat cafeïne en mensen die allergisch zijn voor tannines in thee of cafeïne moet vermijden.

Cafeïnehoudende dranken moet je enige bron van vloeistof hele dag niet. Te veel cafeïne kan slapeloosheid, hoge bloeddruk of een jagende hartslag veroorzaken. Een overbelasting van cafeïne kan bestaande maagzweer verergeren door verhoging van maagzuur.

Zwangere vrouwen en zogende moeders moeten zeker overleggen met hun arts over de inname van cafeïnehoudende dranken, omdat het gemakkelijk wordt overgedragen aan uw baby via de moedermelk.