Hoeveel eiwit Heeft een vrouw per dag nodig?

Bijna elke dag, een verhaal naar buiten komt over eiwit, en het advies is soms verwarrend: Eet meer eiwitten, minder eten eiwit, vermijden bepaalde soorten eiwit. Voor vrouwen, de kwestie wordt nog ingewikkelder. Eiwit behoefte voor vrouwen kan verschillen afhankelijk van het niveau van hun activiteit, of ze zwanger zijn of borstvoeding geven en over het stadium van hun leven zijn.

Wat is Protein?

Eiwit levert ons lichaam met aminozuren, die worden gebruikt voor het opbouwen haar, huid, nagels, botten, spieren en tanden. Eiwit helpt ook energie aan het lichaam en helpt zuurstof circuleren.

Terwijl het menselijk lichaam een ​​aantal dingen zoals koolhydraten en vetten op te slaan, kan het de aminozuren die eiwitten voegt niet bewaren, en dus het lichaam nodig heeft om de aanvoer van eiwitten dagelijks bijvullen.

Gevaren van afwezigheid van het eiwit

De meeste mensen in de VS krijgen voldoende eiwitten, maar een gebrek aan eiwitten kan leiden tot verminderde energie, doffe huid, haar breuk en gebrek aan spiermassa. Extreme eiwit ondervoeding, doorgaans te vinden in landen met hongersnood, kan leiden tot verminderde groei, oedeem, huiduitslag, coma en zelfs de dood.

Eiwit voor verschillende stadia

Atleten kunnen verhoogde hoeveelheden eiwit nodig. Als ze trainen om spieren op te bouwen en verhogen hun calorie-inname, zullen ze nodig hebben om hun eiwit inname te verhogen ook.

Vrouwen die zwanger zijn moeten extra eiwitten om te helpen bij de groei en ontwikkeling van de baby. Borstvoeding moeders behoefte aan extra eiwit te helpen hun melk leveren, die essentiële aminozuren bevat behouden.

Als vrouwen ouder worden, eiwit blijft een belangrijk onderdeel van het dieet. Onderzoekers geloven eiwit kan gunstig zijn in het bewaken tegen ziekten zoals osteoporose en de ziekte van Alzheimer te bewijzen.

Hoeveelheid eiwit vrouwen moeten

Het Institute of Medicine beveelt aan dat 10 tot 35 procent van het dieet van een vrouw komen uit eiwit. Dus als je op een 2000 calorieën dieet, moet je eten 200-700 calorieën eiwit per dag. Als u meer actief is, kan u wilt verblijven in het hogere eind van de reeks. Als u zwanger bent of borstvoeding geeft, moet u overleggen met uw arts om uw juiste dieetwensen bepalen.

De beste bronnen van eiwitten

Voedingsdeskundige eens dat de beste soorten eiwitten komen uit magere, vetarme bronnen. Dierlijke eiwitten, zoals kip, vis en mager rundvlees uitstekende bronnen van eiwit. Plantaardige eiwitten, zoals noten, zaden, bonen en tofu bieden voordelen. Om het meest effectief te zijn, moet groenten met lagere niveaus van proteïnen worden gekoppeld groenten met hogere niveaus om een ​​groter aantal aminozuren.

Supplementen, zoals eiwitpoeder, kan ook worden gebruikt om voldoende eiwitten garanderen is opgenomen in het dieet.

Door het begrijpen van de richtlijnen van de overheid voor het eiwit hoeveelheden en rekening houdend met uw individuele behoeften, kunt u een dieet dat u de juiste hoeveelheid proteïne te plannen.