Hoeveel dagen moet u gebruiken een Luchtontvochtiger?

Zo lang als u nodig

Schimmel kan niet groeien in een relatieve vochtigheid van minder dan 50 procent; daarom 50 procent luchtvochtigheid of net onder is in de meeste woonruimtes aanvaardbaar. Er is geen vaste limiet op het aantal dagen dat een ontvochtiger moet worden gebruikt, omdat de meeste luchtontvochtigers wordt automatisch zichzelf uit wanneer de gewenste luchtvochtigheid is bereikt of de tank vol is. Anders is het aanvaardbaar laten draaien 24 uur per dag voor zo lang het duurt om vocht te verlagen tot het gewenste niveau.

Wees je bewust van Size Eisen.

Als u een ontvochtiger te klein of te groot is voor de ruimte die u zoekt om te ontvochtigen, kon je het verspillen van tijd en geld. Als het apparaat te klein is, zal de watertank vullen meerdere malen zonder ooit daadwerkelijk krijgen de vochtigheidsgraad onder de 50 procent. Als de tank is te groot voor het gebied, en u probeert om de luchtvochtigheid te krijgen onder de 40 procent, wordt u verspillen van elektriciteit. U kunt meestal niet ontvochtigen veel onder de 40 procent.

Bottom Line

Als u zeker weet dat uw ontvochtiger is de juiste maat voor het gebied, kunt u het voor zo lang als het duurt om de tank te vullen of de ontvochtiger automatisch uit te schakelen wanneer de gewenste luchtvochtigheid instelling is bereikt. Er is geen limiet aan het aantal dagen te gebruiken.