Hoeveel Cardio Moet een Man Ontvang een Voorkom hartproblemen?

Experts raden aan 30 Minuten

Om de cardiovasculaire gezondheid te verbeteren en hartproblemen te voorkomen, het Center for Disease Control and Prevention (CDC), het American College of Sports Medicine (ACSM) en de American Heart Association raden volwassen mannetjes voeren 30 minuten van cardiovasculaire oefening ten minste vier dagen per week . Deze verenigingen raden matige activiteit, zoals wandelen in een tempo van 3-4 mijl per uur.

Mensen met overgewicht hebben meer nodig Cardio

Om hartproblemen te voorkomen, moet u overtollig gewicht te verliezen door meer cardio. Om gewicht te verliezen en het voorkomen van hartproblemen, de USDA beveelt accumuleren 60 tot 90 minuten van matige cardiovasculaire oefening ten minste vier dagen per week.

Bottom Line

Terwijl 30 minuten van matige cardio zal helpen bij het voorkomen van hartproblemen, moet u een arts raadplegen om te zien of u te zwaar bent, en uw workout tijd dienovereenkomstig aan. De consensus van de CDC en ACSM beveelt elke volwassene mannelijke "deelnemen in 30 minuten of meer van matige intensiteit activiteit op de meeste, en bij voorkeur alle dagen van de week."