Hoeveel calorieën per dag voor een vrouw om gewicht te verliezen?

Vrouwen moeten hun geslacht rekening te houden bij het nadenken gewichtsverlies. Ze kunnen hetzelfde aantal calorieën als mensen niet consumeren en verwachten om gewicht te verliezen. Dit is omdat vrouwen algemeen kleiner dan mannen en hebben minder spiermassa. Vrouwen moeten ook hun leeftijd, activiteitenniveau en hoeveelheid vetvrije massa overwegen om succesvol te zijn.

Calorie Needs

Het eerste wat je moet doen om te bepalen hoeveel calorieën u moet consumeren per dag is om erachter te komen uw basaal metabolisme (BMR). Dit is het aantal calorieën dat je lichaam nodig heeft om essentiële functies uit te voeren, zoals het verteren van voedsel, het reguleren van de temperatuur, ademhaling, het bouwen van cellen en andere metabole processen. Het is gemakkelijk om een ​​BMR calculator online, dat zal uitzoeken dit nummer voor u te vinden.

Wanneer lichaamsbeweging in aanmerking genomen, een gemiddelde vrouw is ongeveer 2000 calorieën per dag om haar gewicht. Of, zoals Martha McKittrick, RD, CDN, CDE - een New York City op basis van geregistreerde diëtist / gecertificeerde diëtist-voedingsdeskundige en gecertificeerde diabetes opvoeder - houdt ervan om het te kunnen zien, "Een typische vrouw kan haar dagelijkse calorie behoeften te berekenen door het nemen van 50 procent van wat haar BMR is en deze toe te voegen aan haar BMR. " Met andere woorden, als je BMR is 1500, je dagelijkse calorie behoeften zou 2250 zijn. Ze voegt eraan toe dat een meer accurate manier zou zijn om uw wensen met behulp van een calorie teller berekenen.

In het algemeen, hoe ouder je bent, hoe minder calorieën je verbrandt, als het lichaam begint om spieren te verliezen rond de leeftijd van 30. De meer lean body mass - spieren - je hebt, hoe hoger je BMR. Dit betekent dat zeer atletische vrouwen in de jaren '50 een BMR die zo hoog als een vrouw van 25 kan hebben.

Als u uit te werken vaak en hard of hebben een fysiek veeleisende baan, zoals werken in de bouw, zal uw calorie behoeften veel hoger dan een vrouw die een kantoorbaan werkt zijn. Ook als je heel lang en zwaar, je zal veel meer calorieën nodig dan een tengere vrouw van £ 100. Laatste, in gedachten houden dat de genetica een rol speelt in calorie behoeften. Sommige vrouwen zijn meer genetisch geneigd om snel gewicht te verliezen.

Overwegingen

Beslis hoe snel je wilt afvallen. Wilt u £ 1 per week te verliezen, moet je 500 calorieën minder per dag verbruiken of verbranden 500 calorieën meer dan normaal per dag, als een pond vet is 3500 calorieën. Als je wilt tot 3 kilo vet te verliezen per week, moet je lichaam 1500 extra calorieën per dag verbrandt. Zoals u kunt zien, proberen tot 3 pond per week te verliezen is veel moeilijker dan het verliezen van £ 1. Voor een effectieve gewichtsverlies, is het aanbevolen dat u probeert om niet meer dan 2 kilo te verliezen per week en dat je oefent naast snijden calorieën.