Hoeveel calorieën moet een Kind Eet per dag om gewicht te verliezen?

Hoeveel calorieën moet een Kind Eet per dag om gewicht te verliezen?

Net als volwassenen, kunnen kinderen met overgewicht of obesitas zijn. Maar in tegenstelling tot volwassenen, zijn kinderen nog in de groei, en ze genoeg calorieën om hun groeiende lichaam voeden nodig. Strategieën voor kinderen met overgewicht naar een gezonder gewicht te bereiken onder meer lichaamsbeweging en gezondere eetgewoonten, maar ze moeten niet omvatten ernstige calorische restrictie; in plaats daarvan, moeten kinderen blijven in de buurt van de aanbevolen dagelijkse calorieën voor hun leeftijdsgroep met behoud van een gezonde levensstijl.

Peuters

De typische 2- tot 3-jarige kind te consumeren ongeveer 1000 calorieën per dag, volgens de Amerikaanse regering de aanbevelingen. Dieet is vooral onveilig voor kinderen op deze leeftijd, als ze nodig hebben calorieën en vet om hun groeiende hersenen te voeden. Als uw kind te zwaar is op deze leeftijd, focus op het uitsnijden van lege calorieën, zoals snoep en suikerhoudende dranken, terwijl het kind onbeperkt toegang tot gezonde voeding.

Jonge kinderen

De typische 4- tot 8-jarige jongen moet eten ongeveer 1400 calorieën per dag, terwijl de meisjes in deze leeftijdsgroep zou moeten krijgen ongeveer 1.200 calorieën per dag. Bijvoorbeeld, een jongen van deze leeftijd moet consumeren 2 kopjes melk, 4 oz. mager vlees (overeenkomend met een kleine borst), 1 1/2 kopjes fruit, 1 1/2 kopjes groenten en 5 oz. korrels. Terwijl, nogmaals, je wilt niet de calorieën van opgroeiende kinderen ernstig beperken, zult u merken dat de aanbevolen dagelijkse calorieën minder dan je kind normaal verbruikt, vooral als hij een stuk van snoep en junkfood eet.

Tweens

Tweens, of kinderen in de leeftijd van 9 en 13, zijn meestal in de buurt van of al in de puberteit, en het is vooral belangrijk voor hen om te eten een gezond dieet als hun lichaam te ontwikkelen. De aanbevolen inname voor meisjes op deze leeftijd is 1.600 calorieën, terwijl jongens 1.800 calorieën zou moeten krijgen. Dit is een leeftijd waarop het lichaam problemen beginnen aan de oppervlakte, vooral bij meisjes, en ouders moeten ervoor zorgen dat kinderen die willen dieet op deze leeftijd zijn het behoud van een gezonde calorie-inname.

Tieners

Oudere tieners zijn het bereiken van biologische volwassenheid, zodat de aanbevelingen van de Amerikaanse overheid voor kinderen en jongeren in de leeftijd tussen 14 en 18 zijn hetzelfde als de aanbevelingen voor volwassenen: 1.800 calorieën voor meisjes en 2.200 calorieën voor jongens. Tieners die ernstig overgewicht in staat zijn om voeding op een gezonde manier door het beperken van calorieën; een vermindering van 500 calorieën per dag moet resulteren in een gewichtsverlies van 1 £ per week. Het is echter waarschijnlijk dat tieners die overgewicht al eten veel calorieën dan aanbevolen. Bijvoorbeeld, zou een tienermeisje in staat zijn om gestaag gewicht te verminderen door het handhaven van de aanbevolen 1.800 calorieën per dag.

Waarschuwingen

Raadpleeg kinderarts of voedingsdeskundige van uw kind voor de aanvang van een dieet plan voor een kind dat is obesitas of die heeft geen speciale medische aandoeningen die zijn dieet of gewicht te beïnvloeden. Vergeet niet, ook, dat de standaard calorie aanbevelingen zijn niet altijd geschikt voor elk kind; tiener atleten kunnen veel meer calorieën consumeren en nog steeds behouden van een gezond gewicht. Wees voorzichtig bij het handhaven van een strikte calorie-inname voor een kind, omdat dit kan leiden tot psychologische problemen met eten, die meer schade op de lange termijn kunnen veroorzaken dan ze te helpen op de korte termijn.