Hoeveel calorieën heb je Burn Slapen?

Hoeveel calorieën heb je Burn Slapen?

Algemeen overzicht

De meeste voedingsdeskundigen raden een dagelijkse calorie-inname van 2000 calorieën voor individuen, maar dit aantal varieert enigszins, gebaseerd op het gewicht en de lengte van elke persoon. Een calorie is een eenheid van warmte-energie die vaak wordt gebruikt om de energie via de voeding meten. Een eenheid calorie is de hoeveelheid energie die nodig is om de temperatuur van een kilogram water een graad Celsius. In het algemeen is de eenheid calorie tijdens besprekingen van dieet en voeding als een manier om de voedingswaarde van verschillende voedingsmiddelen. Elk afzonderlijk voedingsproduct een bepaald aantal calorieën. Voor elke 3.500 honderd calorieën verbruikt, het lichaam zet op een pond gewicht.

Het berekenen van calorieën

Iemands lichaam is in het proces van het verbranden van calorieën gedurende de dag. Zelfs wanneer het lichaam volledig in rust, het vereist energie om basisbehoeften zoals ademhaling, bloedsomloop, het aanpassen van de hormoonspiegels, orgel functie en het herstellen en groeiende cellen vervullen. Het lichaam verbrandt ook calorieën voor het proces van vertering van voedsel. Absorberen, transporteren en opslaan van voedsel geconsumeerd dagelijks energie nodig, en vertegenwoordigt ongeveer 10% van de verbrande calorieën per dag. Dus, wanneer het lichaam in rust is, calorie-brandende mechanismen binnen zijn volledig aan het werk. Per uur slaap, het lichaam verbrandt ongeveer 50-53 calorieën afhankelijk van het gewicht van het individu. Een zwaarder persoon zal iets meer te verbranden, terwijl een dunnere persoon iets minder zal branden. Dit komt uit op ongeveer 420 calorieën verbrand tijdens de acht uur slaap gemiddeld.

Invloeden op calorie behoeften

Verschillende factoren beïnvloeden calorie behoeften van een individu: lichaamsgrootte, leeftijd en geslacht. Deze factoren veroorzaken het aantal verbrande calorieën te verschillen van de ene persoon naar de volgende. Bijvoorbeeld, een grotere body mass vereist meer energie om goed te functioneren. Zo zal een zwaardere persoon nodig om meer calorieën om homeostase in zijn lichaam. Leeftijd is ook goed voor de veranderingen in calorie behoeften en de hoeveelheid calorieën te verbranden. Als een persoon ouder wordt, spiermassa op natuurlijke wijze afneemt en metabolisme vertraagt, wat calorie behoeften vermindert. Tenslotte, het geslacht van een persoon in belangrijke mate afhangt calorie behoeften. Mannen hebben over het algemeen meer spiermassa dan vrouwen, die sterk verhoogt hun calorie behoeften.