Hoeveel cafeïne is in Vending Machine Coffee?

Het meten van de cafeïne in dranken

Cafeïne wordt gemeten in milligram (afgekort "mg"); een milligram is een duizendste van een gram, die zelf is ongeveer 1 / 28ste van een ounce. Zelfs in kleine doses, kan het fungeren als een krachtige stimulans op het menselijk zenuwstelsel; een blikje cola bevat slechts 35 milligram, maar dat is genoeg voor veel mensen om een ​​snelle lift te krijgen.

De hoeveelheid cafeïne in een kopje koffie zal variëren op basis van de volgende factoren: type boon gebruikt om de redenen om; hoeveelheid koffiedik gebruikt ter voorbereiding; methode van het brouwen; en natuurlijk, de hoeveelheid koffie die je drinkt.

Cafeïnegehalte in Diverse Coffees

De sterkste regelmatige kopje koffie komt uit een standaard filter mand koffiezetapparaat. Het warme water in contact blijft met de grond tot zijn eigen gewicht trekt het door de filter, die het mogelijk maakt om veel cafeïne absorberen. Een acht-ounce kopje bevat 145 mg cafeïne, die pauze moet geven aan de zware drinker die een 10-cup of 12-cup pot brouwt en drinkt het door de dag. Hij kan 1.740 mg cafeïne innemen voordat hij ruimt zijn mok.

Standard gezette koffie, ook wel bekend als een druk, steeps de koffie in heet water voor het gebruik van een mesh mand om het water uit de buurt van het terrein te zeven. Een regelmatige sterkte kopje koffie bevat 108 mg cafeïne; zal echter pers koffie drinkers die extra sterke koffie liever meer van een schok te krijgen.

De zwakste koffie is direct, dat slechts 57 mg per acht-ounce kopje bevat. Een voordeel van instant koffie is dat het u toestaat om precies te meten hoeveel cafeïne je binnenkrijgt, door het meten van de hoeveelheid instant koffie die u gebruikt. In tegenstelling tot de beide brouwmethode hierboven, is er geen vraag hoeveel cafeïne het water zal absorberen.

Een schot van espresso bevat minder cafeïne dan een gezet kopje koffie, met slechts 77 mg. Maar het is ook slechts een ounce-en-een-half van de vloeistof. Ounce voor ounce, espresso bevat meer dan 50 mg per ounce, bijna drie keer zoveel als de 18 mg in een filter gezet kopje.

Hoeveel cafeïne is In Your Cup?

De hoeveelheid cafeïne in uw automaat brouwsel zal vooral afhangen van welke methode wordt gebruikt om het te maken. Automaten kan filter brouwen, oploskoffie of gemechaniseerd espresso shots te gebruiken om je kopje te maken.

U kunt proberen een regel-van-duim berekening als een gok is goed genoeg. Bijvoorbeeld, als uw machine maakt gebruik van een filter brouwsel mechanisme en serveert een 6-ounce kopje slappe koffie, kunt u denken aan dat als 145 mg, keer een kleinere kop (6/8), keer minder koffiedik (laten we zeggen, 75% ), voor een totaal van: 145 6/8 0.75 = ongeveer 82 mg.

Of u kunt gebruik maken van mechanisatie te nemen: als uw machine maakt hetzelfde kopje koffie, elke keer, bel het telefoonnummer van de leverancier aan de voorkant van de machine. Zij moeten in staat zijn om u precies vertellen hoeveel cafeïne die het bevat.