Hoe zou u de controle van de verspreiding van E.Coli en Salmonella?

E. coli en salmonella zijn twee van de meest voorkomende vormen van door voedsel overgedragen bacteriën die de ziekte veroorzaken in de Verenigde Staten, volgens de Centers for Disease Control en Prevention (CDC). Er zijn duizenden stammen van E. coli en salmonella bacteriën, waarvan sommige kunnen mensen behoorlijk ziek maken en kan levensgevaarlijk zijn. De verspreiding van E. coli en salmonella-uitbraken kunnen worden voorkomen door de juiste zorg door levensmiddelen omgaat, voorbereiders, servers en consumenten.

E. Coli

Beheersen van de verspreiding van E. coli door het beoefenen van netheid. E. coli bacteriën kunnen gemakkelijk leven op rauwe levensmiddelen zoals deze populaire items zoals sushi en steak tartare, dus het is noodzakelijk dat alle rauw vlees en vis gehouden voorafgaand worden gekoeld om te worden geconsumeerd. Rundvlees dat wordt gekookt tot minder dan medium goed en zuivelproducten die niet gepasteuriseerd zijn ook in gevaar zijn dus zorg ervoor dat je het vlees goed gaar te bestellen en te voorkomen dat rauwe melkproducten. De meest voorkomende symptomen van E. coli infectie bloederige diarree en buikpijn. E. coli bacterie is aanwezig in de ontlasting, dus zorg ervoor dat uw handen grondig te wassen met warm water en zeep na gebruik van het toilet.

Salmonella

De eerste regel voor de verspreiding van salmonella is om je handen altijd te wassen met warm water en zeep voor en na het hanteren van rauwe levensmiddelen. Vermijd het plaatsen van vleeswaren op een oppervlak dat is vervat rauw vlees, vooral bij het werken met rauwe kip. Cook al het vlees, met name gemalen rundvlees, totdat er geen zichtbare roze. Geen vlees te ontdooien door te laten zitten bij kamertemperatuur. In plaats daarvan een magnetron of dat het vlees op natuurlijke ontdooien in de koelkast. Schone snijplanken, keukengerei en voorbereiding oppervlakken met warm water en zeep en te desinfecteren met een 10/01 oplossing van bleekwater en water. Houd rauw en gekookt voedsel op de juiste temperatuur: houd warm voedsel warm en houdt koude gerechten koud. Grondig wassen alle groenten en fruit voor het opdienen.

Future Preventie

Volgens de CDC, zijn er technologieën beschikbaar die zal blijven om te helpen bij de veiligheid van voedsel. Net als zuivel pasteurisatie en verwarmd inblikken praktijken revolutie voedselveiligheid vorige eeuw, dingen als eieren worden gepasteuriseerd in hun schelpen en bestraling van gemalen rundvlees zal voedsel ziekte nog minder gangbaar te maken als deze eeuw vordert.