Hoe zoek ik de USDA Database for Nutrition Information?

Hoe zoek ik de USDA Database for Nutrition Information?

Het Amerikaanse ministerie van Landbouw (USDA) heeft een online databank van de voedingswaarde voor duizenden etenswaren. De database is relatief eenvoudig te gebruiken en het biedt snelle resultaten voor mensen die geïnteresseerd zijn in het leren van wat voor soort woningen het voedsel heeft met betrekking tot de vitaminen, mineralen, vetten, eiwitten en het watergehalte. Deze informatie is nuttig voor mensen die precies willen weten wat ze eten, of voor mensen ontwikkelen van recepten die willen de exacte voedingswaarde voor hun recepten bevatten.

Instructies

•  Ga naar de USDA National Nutrient Database voor Standard Reference bij www.nal.usda.gov/fnic/foodcomp/search/address. Kijk voor de witte doos aan het voedsel dat je wilt leren over te gaan. Bijvoorbeeld, als u wilt te weten komen over de voedingswaarde van een tomaat, voert u het woord "tomaat." Klik op de knop 'verzenden'.

•  Scroll naar beneden op het scherm totdat u het soort tomaat die u wilt evalueren. Klik binnen de heldere cirkel naast het product waarvoor u op zoek bent en klik op "submit". Een lange tafel verschijnt, dat geeft de voedingswaarde-informatie voor het specifieke voedsel item dat u geselecteerd.

•  Lees het scherm dat omhoog komt. Als je niet gewend bent aan het gebruik van het metrieke stelsel voor maten en gewichten, gebruik dan een conversie tool (zie bronnen sectie) om de nummers te vertalen naar gram, pond of volume.

Hints

  • U kunt de website van de USDA's gebruiken om de voedingswaarde van de maaltijden die u thuis koken met behulp van hun voeding rekenmachine door het invoeren van de ingrediënten en het gebruik van vermenigvuldigen of te achterhalen van de voedingswaarde van wat je eet te bepalen.