Hoe zich te ontdoen van een Fever Blister Sneller

Koortsblaren of koortsuitslag, veroorzaakt door het herpes simplex virus-1 (HSV-1). Als u besmet met het HSV-1-virus, zal het in je lichaam voor altijd leven, en soms kan een uitbraak veroorzaken. Deze uitbraken, veroorzaakt door emotionele stress, verwonding aan de lip, immuunsysteem complicaties, of ziekte, zijn hinderlijk en pijnlijk. Zodra een koortslip is verschenen, behandelingen zijn beschikbaar om de uitbraak in te korten en te helpen zich te ontdoen van de koortslip. Volgens de Mayo Clinic, als je regelmatig uitbraken, kan een arts medicijnen voorschrijven om de koortslip te behandelen.

Instructies

•  Gebruik een antivirale medicatie voorgeschreven door uw arts te helpen verkorten van de lengte en de pijn in verband met de uitbraak van koortsblaasjes. Dit werkt het beste als de behandeling vroeg wordt gestart.

•  Probeer een over-the-counter medicatie lokaal toegepast te helpen verlichten van de symptomen veroorzaakt door een koortslip. Schar op een verdoving zalf om de pijn en zwelling te verlichten, en neem een ​​pijnstiller indien nodig.

•  Geef huismiddeltjes een schot. Ze kunnen ook verlichten koortslip en helpen verkorten van de tijd van de uitbraak. Tea tree olie en aloë vera gels zijn een aantal kruiden die helpen bij de bestrijding van het virus. Koude kompressen, herhaald meerdere keren per dag ook helpen met de zwelling en pijn.

Hints

  • Vermijd stressvolle situaties wanneer dat mogelijk is. Wanneer u een uitbraak, was uw handen vaak te voorkomen dat de verspreiding van het virus, met name tijdens de eerste twee dagen. Vermijd voedingsmiddelen die zijn pittig, zout en citrus die koortslip verder kan irriteren.
  • Zorg ervoor dat je een beroepsbeoefenaar in de gezondheidszorg te controleren voordat u een over-the-counter medicatie als u ook met behulp van een recept medicatie.