Hoe zich te ontdoen van een dikke borst voor Guys

Hoe zich te ontdoen van een dikke borst voor Guys

Of je nu een man die onlangs verloren veel gewicht of iemand die fysiek fit, maar bestrijdt de dagelijkse strijd om het gewicht af te houden, is een gemeenschappelijk probleem voor mannen de opslag van overtollig vet in de borst. Liefkozend man boobs, het probleem is gênant. Hier is de magere over hoe mannen kunnen zich te ontdoen van overtollig vet op de borst.

Instructies

•  Wacht uit de puberteit. Het is een veel voorkomende gebeurtenis voor jonge mannen en een bezoek aan uw arts kan bevestigen dat het een ongemakkelijke onderdeel van het opgroeien. Ongeveer 90 procent van de jongens uiteindelijk groeien van overtollig vet op de borst en hun borst keert terug naar de normale grootte. De resterende 10 procent groeien niet van te maken en lijden aan een aandoening, de zogenaamde gynaecomastie.

•  Eet een vetarm dieet en drink groene thee. Ongeacht wat de oorzaak van man boobs, de bottom line is dat het overtollige vet. Sommige mannen kan een moeilijker weg te gooien, maar eten van een vetarm dieet helpt om de afmeting van overtollig vet borst af. Groene thee stimuleert uw lichaam om overtollig vet te verbranden en verhoogt je stofwisseling.

•  Maak gebruik van cardio-aërobe oefening om calorieën te verbranden en overtollig vet te helpen. Kracht train je hele lichaam en komen in een normale trainingsschema gericht op het verbranden van vet.

•  Vraag uw arts om uw hormoonspiegels te controleren en controleren of ze zijn op een passend niveau. Sommige mannen hebben een hoger niveau van oestrogeen in het lichaam die ze veroorzaakt overtollig vet borst ontwikkelen. Een passende hormoontherapie aanbevolen door uw arts kan helpen zich te ontdoen van overtollig vet op de borst.

•  Denk aan plastische chirurgie voor overtollig vet. Vergelijkbaar met borstverkleining van een vrouw, kan een raad gecertificeerd plastisch chirurg de overtollige vet naar je borst plat te verwijderen en laat je met minimale littekens.

Hints

  • Gewicht opleiding alleen te focussen op de borst maakt het alleen de mens borsten groter lijken.