Hoe wordt voetschimmel genezen met Home Behandelingen

Hoe wordt voetschimmel genezen met Home Behandelingen

De meeste gevallen van voetschimmel kan worden behandeld en genezen thuis. De truc om het wegwerken van voetschimmel is voor een goed begrip van de schimmel te hebben en om een ​​multi-stap-benadering te gebruiken om deze op te heffen. Voetschimmel is een schimmelinfectie van de huid, ook wel bekend als tinea pedis, dat resulteert in een gebarsten, jeukende en schilferende huid tussen de tenen en op de voetzolen. Iedereen kan voetschimmel contracteren, hoewel mensen die gemakkelijk zweten en degenen die op blote voeten gaan vaak zijn het meest gevoelig. De schimmelinfectie kan moeilijk uit te roeien zijn, maar met een beetje doorzettingsvermogen en de juiste behandelingen, kunt u voetschimmel genezen thuis en voorkomen dat terugkerende. Als je serieus bent over het eindelijk ontdoen van de voet van de atleet, volg deze krachtige anti-schimmel behandeling van de beste home behandelingen voor voetschimmel.

Instructies

•  Begin met het behandelen van voetschimmel van binnenuit. Schimmel is een opportunistische infectie, wat betekent dat het groeit het beste wanneer het lichaam in een verzwakte staat. Om u te helpen uw lichaam bij het bestrijden van een voetschimmel infectie, verbruiken veel probiotische bevattende voedingsmiddelen. Probiotica, die van nature in yoghurt, zijn goede bacteriën die schimmels doden en voorkomen dat veel andere opportunistische infecties. Eet 2-3 porties yoghurt elke dag. Als je problemen hebt genoeg yoghurt, kun je probiotische supplementen te gebruiken. Ook, neem een ​​multivitamine en extra vitamine C om je immuunsysteem te stimuleren, zodat je sneller kan krijgen over voetschimmel.

•  Volg een strikte voet hygiëne routine om zich te ontdoen van voetschimmel. Met nauwgezette hygiëne is een absolute must als het gaat om de behandeling van voetschimmel. Was uw voeten dagelijks met een roos shampoo met selenium sulfide, zoals Selsun Blue. Ongeveer 2-5 keer per week genieten van je voeten gedurende 30 minuten in een bad met warm water, 1 eetlepel tea tree olie en 3 theelepels zout. Tegen het einde van de voet van de atleet genieten, gebruik dan een puimsteen om eelt en dode huid die schimmel onder kan verstoppen verwijderen. Verwijder schilferige vlekken uit in tussen de tenen en rond de teennagels met een zachte haren borstel. Droogdeppen met een schone handdoek en gebruik vervolgens een haardroger op lage-middelhoog vuur om ervoor te zorgen er geen vocht achterblijft op je voeten. Een extra bonus is dat de warmte van de droger doodt oppervlakte schimmel en opent de poriën, die voetbehandelingen atleet efficiënter zal maken.

•  Behandel de infectie met anti-schimmel crèmes / oplossingen voor voetschimmel. Afhankelijk van het type van voetschimmel u last van, dan kunt u gebruik maken van anti-schimmel crèmes zoals Lotrimin Ultra crème of een spray-oplossing zoals Tinactin anti-schimmel spray. Als de meeste van de infectie is tussen je tenen en je ook last van zweetvoeten en / of zweetvoeten, vermijd het gebruik van voetbehandelingen crème atleet. Anti-schimmel sprays zijn een betere keuze omdat in tegenstelling crèmes, sprays zal niet toevoegen extra vocht en helpt voeten droog. Anti-schimmel crèmes zijn een betere keuze als u een droge, gebarsten en zwaar eelt op de zolen van je voeten (een soort voetschimmel bekend als mond mocassin atleet). Welke behandeling u ook kiest, volgt u de aanwijzingen op de verpakking zorgvuldig en gebruik voor de volledige duur van de behandeling volgens de instructies.

•  Vergeet niet om voorwerpen die in contact komen met je voeten en goed te behandelen. Om terugkerende voetschimmel te voorkomen, is het belangrijk om schoenen, sokken en zelfs uw douche ook behandelen. Spray je schoenen met witte azijn en droog ze in de zon. Wanneer het droog is, strooi er een anti-schimmel poeder zoals Tinactin Super Absorberend Poeder in de zolen van je schoenen om alle resterende schimmel te doden en uw voeten droog.
Draag altijd schone sokken en was vervuild sokken in heet water en bleekmiddel (voor gekleurde sokken, gebruik een reiniger zoals OxiClean plaats van bleekwater zuurstofrijk). Reinigen en te desinfecteren uw douche met een bleekmiddel op basis badkamer schoner en een goede scrub borstel. Maak er een gewoonte van het besproeien van de douchevloer met Dettol na elk elk gebruik om verontreiniging die voetschimmel terugkeer zou kunnen maken te voorkomen.

Hints

  • Mocht voet symptomen atleet verergeren of ontwikkel je bloeden, zwelling of pus uit scheuren in de huid, contact op met uw arts zo spoedig mogelijk. Je kan een secundaire infectie met bacteriën dat het voorschrijven van antibiotica zal moeten genezen hebben.
  • Dit artikel is alleen voor informatieve gebruik. Het is niet bedoeld om te worden gebruikt in plaats van medische zorg door een gekwalificeerde arts. Altijd praten met uw arts voordat u begint thuis behandelingen voor voetschimmel of een andere gezondheidstoestand.