Hoe wordt uw slaap houding wijzigen

Hoe wordt uw slaap houding wijzigen

Volgens de Tri-County Chiropractic Association of Ohio, mensen de neiging om zo veel tijd te besteden slapen als ze elke dag werken. Slecht slapen houding bij volwassenen kan nek, schouders en armen pijn en stijfheid en hoofdpijn. Het hebben van de juiste houding te slapen als een volwassene kan enige tijd en oefening vergen, maar kan leiden tot een betere nachtrust met minder woelen en draaien en minder pijn.

Instructies

•  Gebruik een voorgevormde kussen dat het hoofd wiegen en juist ondersteunt de nek, suggereert Dr John Gillick van Simple-ergonomie. Een voorgevormde kussen kan u helpen uw nek, schouders en bovenrug gebied vrij van belasting.

•  Sleep alleen op je zij of rug, niet op je buik. Slapen op je buik zorgt ervoor dat je je hoofd en nek te zetten in een lastige positie die leidt tot hoofdpijn en nekpijn.

•  Plaats uw lichaam met een rechte rug, niet gedraaid, tijdens het slapen op je zij. Gebruik alleen het-hoofd wiegt kussen en houden van onder de schouder, volgens Dr Gillick. Buig je benen en trek ze naar voren, zolang uw wervelkolom blijft langwerpig, en houdt een kussen tussen je benen voor een goede afstemming. Slaap niet met je handen boven je hoofd.

•  Houd kussens onder de knie als je slaapt op je rug. Doorgaan met een voorgevormde kussen, correct. Nogmaals, houd de rug recht en getwist. Niet knikken het hoofd of zet hem aan de kant, want dit brengt de ruggengraat van de aanpassing.

Hints

  • Dr Gillick van Simple-Ergonomics raadt het gebruik van veel kussens om je lichaam op zijn plaats te houden totdat je gewend bent aan het slapen in de juiste positie.