Hoe wordt tandvleesaandoeningen met Home Remedies Cure

Hoe wordt tandvleesaandoeningen met Home Remedies Cure

Tandvleesontsteking, in de tandheelkundige professie bekende "parodontitis," treft wel 40 miljoen Amerikanen elk jaar. Beginnend als enigszins gezwollen tandvlees (gingivitis), kan deze ziekte onopgemerkt blijven tot aanzienlijk botverlies in de kaak optreedt. Tandartsen het erover eens dat onze moderne voeding van zacht, over-verwerkte voedingsmiddelen en stoffen die het tandglazuur alle vervallen bijdragen aan tandvleesaandoeningen. Medische behandelingen omvatten lasertherapie, wortel planning en het trekken van tanden. U kunt ook proberen om tandvleesontsteking te genezen met huismiddeltjes.

Instructies

•  Masseer je tandvlees dagelijks. U kunt gebruik maken van een rubberen tandenborstel of je duim en wijsvinger. Wijden 5 minuten, twee keer per dag om zachtjes te wrijven uw tandvlees. Sommige mensen vinden ze dit kunnen doen met een hand terwijl het woon-werkverkeer van en naar het werk. Gewoon betalen aandacht aan uw rijgedrag. Massage stimuleert de bloedsomloop in je tandvlees, spoedde het genezingsproces en het wegspoelen van bacteriën.

•  Vul uw dieet met vitaminen die gezond tandvlees hergroei te bevorderen. 1000 mg vitamine C per dag wordt de genezing te bevorderen. Andere vitaminen gunstig voor gezondheid van het tandvlees omvatten B-complex, magnesium en zink. Krijgen extra vitamine C door het vervangen van suikerhoudende frisdrank met jus d'orange. Co-enzym Q-10 is een ander supplement dat kan helpen bij het re-groeiende tandvlees.

•  Draai aan kruiden voor krachtige helende eigenschappen. Zonder dat velen vandaag, enkele van de meest populaire voorgeschreven medicijnen uit de natuur. U kunt profiteren van het gebruik van deze zelfde formuleringen in hun natuurlijke staat. Deze kruiden zijn verkrijgbaar in reformwinkels en uit online bronnen.

•  Steile 1 theelepel droge kliswortel in een kopje water tot hij afgekoeld tot kamertemperatuur. Na het poetsen, spoel je mond met de vloeistof, de tijd neemt om elke hap rond en tussen uw tanden swish. U kunt ook oogsten een handvol rode rozenblaadjes en een mondspoeling op dezelfde manier.

•  Vind verse rozemarijn in de productie-afdeling van uw lokale supermarkt of groeien enkele van deze heilzame kruid op uw vensterbank. Crush een paar bladeren en gebruik tijdens uw dagelijkse massages. Rozemarijn stimuleert de circulatie, helpt de snelheid van het genezingsproces.

•  Borstel met zuiveringszout. Dit is een populair ingrediënt in tandpasta en tand poeders omdat het zuivert en verfrist de mond, terwijl zachtjes reinigen van de tanden. Houd een klein potje van zuiveringszout in uw badkamer en dompel een vochtige tandenborstel voor het poetsen een minimum van twee keer per dag.

•  Doe alsof je tandenborstel is elektrisch. Terwijl u een elektrische tandenborstel kan kopen, zal het waarschijnlijk draaien van links om snel heen en weer. Wat je nodig hebt is een zeer snel heen en weer gaande beweging, gericht direct bij het gebied waar je tanden voldoen aan uw tandvlees. Druk niet op, gewoon gebruik maken van zeer snelle borstelen moties om de vorming van tandplak te verwijderen op en net onder het tandvlees. Als uw tandvlees bloedt, je bent te hard poetsen. Probeer een zachte borstel en laat de beweging voor u werken.

•  twee keer toe een druppel tea tree olie een week om uw poetsprocedure. Meer dan dat en je kan het gevoelig tandvlees irriteren. Tea tree olie werkt als een antiseptisch en een antibioticum om gelokaliseerde infecties te verminderen.

•  Breng 100% pure aloe vera om uw tandvlees voor het slapen gaan. Gewoon een schar is alles wat nodig is. Strijk het over je tandvlees en laat het in je mond te blijven zonder slikken indien mogelijk aan uw nachtelijke genezingsproces stimuleren.

Hints

  • Andere natuurlijke producten die u kunt toevoegen aan uw zuiveringszout tandpasta te genezen tandvleesaandoeningen omvatten, bijen propolis, calendula, Peelu poeder, Echinacea, goldenseal en cayennepeper (slechts een keer per week).