Hoe wordt SYNVISC Made?

The Basics

Synvisc is een injecteerbaar geneesmiddel gebruikt voor de pijn van artrose. Het is een natuurlijk mengsel gemaakt van een soortgelijke stof wat in gewrichtsvloeistof. Het wordt geïnjecteerd in de knie drie doktersbezoeken, 1-weekse intervallen.

Werkelijke Eigenschappen

Synvisc bestaat uit zout water, Hylan Fluïdum en hylan b gel. Hylan A en hylaan B komen uit de hyaluronzuur stof, die ook bekend staat als natriumhyaluronaat. Het komt uit de raten van kippen. Hyalurornan is een natuurlijke stof die is gevonden in het lichaam - vooral in de gewrichten. Het fungeert als een schokdemper voor de gezamenlijke door het smeren. De hylaan A en hylaan b combineren voor een mengsel dat is gel-achtig. Vervolgens wordt in injectiespuiten die 2 ml van het product bevatten gebracht.

Variatie

In februari 2009 heeft de Food and Drug Administration (FDA) goedgekeurd Synvisc-One. Synvisc-One wordt gemaakt van dezelfde eigenschappen en op dezelfde wijze als Synvisc. Deze versie van het geneesmiddel verschaft 6 ml van de component Hyland GF 20 in een enkelvoudige injectie. Synvisc-One is een langdurige formule, waardoor de noodzaak voor de terugkeer naar de arts voor drie afzonderlijke injecties.