Hoe wordt schurft te behandelen met Promeris

ProMeris is de merknaam van een medicinale behandeling voor honden en katten. Vlooien zijn hoofddoel, maar is ook effectief op Demodex, de meest voorkomende vorm van schurft zijn. Schurft is ook bekend als "de hond schurft." Het wordt gevonden in pups en een zwak immuunsysteem volwassenen. Omdat het immuunsysteem zwak moet zijn, de demodex mijt, die dit soort schurft veroorzaakt, is niet besmettelijk dieren. (Zie Referentie 3) Gelukkig, terwijl schurft is zeer jeukende, Demodex is niet jeukende helemaal omdat de mijt leeft in het haarzakje, niet de huid.

Instructies

•  Breng de ProMeris volgens de instructies op de fles. Deel het haar en breng het naar een plek van de huid op de rug niet lager dan tussen de schouderbladen. De aangebrachte hoeveelheid is hetzelfde als aanbevolen op de verpakking vlooien. Toepassingen worden afzonderlijk verpakt en direct op de huid, zodat er geen noodzaak voor het meten.

•  Herhaal de applicatie eenmaal per week gedurende vijf meer toepassingen. Dus de dagen van toepassing zullen dagen 0, 14, 28, 42, 56 en 70, voor een totaal van zes aanvragen.

•  Neem uw ​​huisdier naar de arts als er geen verbetering wordt gezien na de eerste drie toepassingen of als de hond of kat vertoont intense jeuk. Waarschijnlijk is er een ander soort schurft en een andere behandeling geïndiceerd.

•  Vermeld bij de dierenarts elke immunosuppressieve medicijnen de hond op, zoals corticosteroïden. Deze kunnen het immuunsysteem te houden van de behandeling van de schurft mijten.

Hints

  • Schurft bij dieren is niet te verwarren met schurft bij mensen. De demodectic mijt is niet besmettelijk voor de mens helemaal niet, en de andere vormen van schurft alleen veroorzaken kortdurende jeuk aan mensen voordat ze sterven uit.
  • Tenzij een immuno-onderdrukkende medicatie kan worden vastgepind, de reden dat de hond of kat is niet in staat om te vechten tegen de schurft is waarschijnlijk een erfelijke immuundeficiëntie. Daarom, niet de ouders die nakomelingen produceren met schurft te fokken. Geen honden of katten die schurft hebben gehad broeden. (Zie referentie 3)
  • Niet gebruiken bij honden en katten jonger dan 8 weken oud. (Zie referentie 2)