Hoe wordt Reiki Perform

Hoe wordt Reiki Perform

Reiki (ray-key) is een Japanse healing systeem dat samenwerkt met de energie (Reiki betekent "universele levensenergie") die ons omringt en stroomt van alle leven. Reiki is niet-invasief en kan worden uitgevoerd door iemand getraind om af te stemmen op de energie. Reiki beoefenaars het stimuleren van het lichaam aangeboren genezing door versoepeling van mentale stress, fysieke pijn, emotionele blokkades en spirituele verlangen naar hemelvaart. Reiki behandeling is volledig veilig.

Instructies

•  Strijk de aura over de ruggengraat door het stimuleren van elk orgaan en Chakra met Reiki op de rug en wervelkolom. Begin met de schouders en het lichaam van je onderwerp te verplaatsen naar beneden. Plaats uw linkerhand, hak op de rug, met de hand langs de rechterschouder en de rechterhand langs de linker schouder, de vingertoppen op de wervelkolom. Langzaam en zonder druk glijden beide handen af ​​van de schouders langs de rug. Voelen voor energie die stress, nekklachten, geblokkeerde emoties en het onvermogen om verantwoordelijkheid evenwicht onthult. Laat je handen rusten op hun pad, waardoor de energie om te communiceren, vooral in gebieden met strakke spieren.

•  Plaats je handen boven het midden terug, achter het hart, long, hart of de rug en schouders te behandelen. Stimuleer je de achterkant van het Hart Chakra, die helpt te verlichten emotionele stress en depressie. Het vermogen om zichzelf en anderen te houden in gestimuleerd.

•  Plaats de linkerhand langs de wervelkolom, vingers in de richting van de nek ontvanger. Uw rechterhand de ruggengraat net onder de linker steken. Dit balanceert de energiestroom tussen de onderste en bovenste wervelkolom. Deze functie vergemakkelijkt onderrug en heup klachten. De lymfeklier en het centrale zenuwstelsel profiteren.

•  Plaats uw linkerhand geplaatst langs de en boven de taille tot aan de rechterkant van de wervelkolom van de ontvanger en met je rechterhand langs en ​​net boven de taille, vingers aanraken van de hiel van je linkerhand. Deze behandeling stimuleert de bijnieren en het zenuwstelsel. Het onzuivere reinigende organen, lever, nieren en milt.

•  Gebruik twee vingers aan uw linkerhand (ontvangende) de hand aan weerszijden van de wervelkolom. Focus Reiki op elke wervel. Dit is nuttig voor stijve of pijnlijke rug. Neem de tijd om af te stemmen op de unieke eigenschappen van de energie terug van het onderwerp. Je leert om te onderscheiden welke wervels behandeling nodig.

•  Treat maag en urine-problemen door het plaatsen van uw rechterhand over de basis van de wervelkolom en de linkerhand loodrecht en net onder de rechter, die het stuitbeen. Dit zal direct energie door de darmen van de ontvanger en de urinewegen, ook verlichten heupzenuw spanning.

•  balans van de energie die door de wervelkolom van de patiënt loopt. Plaats uw linkerhand over de nek van de hals en je rechterhand in een rechte hoek op de linkerhand. Deze positie helpt ook versterken houding door stroomvoorziening en het balanceren van de gehele centrale zenuwstelsel.