Hoe wordt Reiki certificering

Hoe wordt Reiki certificering

Reiki healing is een oude vorm van hands-on energie healing, dat in het midden van de jaren 1800 werd herontdekt door Mikao Usui in Japan. Het woord Reiki komt van de woorden Rei wat betekent leven en Ki betekent energie. Reiki is een niet-invasieve, maar effectieve vorm van energie healing.

Om een ​​Reiki-genezer moet een persoon een afstemming van een Reiki Master te ontvangen. Een afstemming is een initiatie proces dat de chakra's in de student palmen, kroon en hart, die hen in staat stelt om te kanaliseren helende Reiki-energie geopend. Er zijn drie niveaus van Reiki-certificering: Reiki I, Reiki II en Reiki Master. Het bedrag van de Reiki-energie kunt u neemt bij elk Reiki niveau afstemming te kanaliseren. Becoming een Reiki healer is een waardevolle en lonende ervaring.

Instructies

•  Kies een gekwalificeerde Reiki school of klas.

Voor een optimale leren, zoek een leraar die vele jaren ervaring heeft. Je kunt je klas in persoon of neem online, maar het moet wel met een Reiki Master want zij zijn de enigen die kunnen doorgeven afstemmingen en geven u een certificaat.

Oorspronkelijk Reiki kennis werd streng bewaakt. Echter, de moderne denkers geloven dat Reiki vrij moet worden gedeeld; dus lessen zijn gemakkelijk te vinden. Lokale gemeenschap college onderwijs klassen, holistische gezondheid centra, parken en recreatie klassen, en online zijn goede plaatsen om te kijken.

•  Haal je Reiki I certificaat.

Commit de plaatsing van de hand-protocol in het geheugen. Wees open en ontspannen tijdens uw klas.

Wanneer u uw inwijding ontvangt, mag u wel of niet het gevoel dat een verandering in jezelf, maar de meeste nieuwe Reiki genezers vinden ze zijn erg gevoelig voor harde geluiden en elke vorm van negativiteit voor de eerste paar dagen. Wees lief voor jezelf na uw afstemming.

Gebruik je Reiki I genezende krachten zo vaak als je kunt in de eerste maand, zelfs als je het alleen aan jezelf. Dit zal helpen uw kanaal te vestigen.

•  Zorg voor je Reiki II certificering.

Plan voor ten minste vier tot zes maanden in gaan tussen je Reiki I en Reiki II inwijdingen. Je nodig hebt om jezelf te laten wennen aan het zijn van een Reiki I genezer voordat je kunt gaan naar een Reiki II certificering.

U kunt terugkeren naar de plaats van de oorspronkelijke Reiki opleiding, of zoek een andere klasse in persoon of online.

Reiki II genezers leren krachtige helende symbolen waarvan zij de namen en hoe ze te trekken moet onthouden. Meestal is dit vereist is voor het einde van de les en voordat je je tweede inwijding ontvangt. Reiki II lesuren variëren per school en de leraar, zodat er een vinden die uw schema past.

Na ontvangst van uw Reiki II certificering je Reiki kracht zal toenemen en in aanvulling op de reguliere hands-on healing, zul je in staat om de genezing op afstand doen. Gebruik je nieuwe kracht zo vaak mogelijk.

Net als bij Reiki I, kunt u nieuwe gevoeligheden na je Reiki II inwijding hebben. Vergeet niet om dingen te langzaam voor een paar dagen duren.

•  Zorg voor Reiki Master Certification.

Veel Reiki studenten stoppen bij Reiki II, maar als je ervoor kiest om over te gaan tot Reiki Master, zodat er tijd is om te worden gewend aan het zijn van een Reiki II genezer. Aanbevolen variëren, maar althans Wacht zes maanden. Sommige traditionele Reiki Master / Docenten zullen niet geven Master inwijdingen, tenzij je je leven om Reiki te plegen en hebben een aantal jaren van training gehad. Neem contact op met uw Reiki opleidingscentrum.

In dit laatste level moet je leren, op het minimum, extra helende symbolen, hun namen en hoe ze te tekenen. U zult ook het protocol te leren voor het doorgeven van Reiki inwijdingen.

Terwijl een Reiki Master certificering is verkrijgbaar in een relatief korte periode van tijd, is het raadzaam dat u zo veel als je kan op Reiki traditie daarna studeren. Als de traditionele Reiki opleiding jarenlange leertijd vraagt, dan weet je dat je niet van plan om alles wat er te weten valt over het feit dat een Reiki Master in een weekend cursus leren. Word lid van Reiki healing groepen, lezen, leren en blijven de Reiki traditie.

Hints

  • Reiki healing interfereert niet met religieuze overtuigingen. In feite hoeft u niet te geloven in Reiki om genezing te verkrijgen, maar je moet wel open voor de mogelijkheid te zijn.
  • Het is jouw taak als een Reiki healer om je kanaal open en helder te houden voor maximale Reiki energie overdracht. Doen dat door regelmatig mediteren en / of deel te nemen in Kundalini yoga-oefeningen.
  • Kijk goed rond voordat u een Reiki cursus. Prijzen kunnen sterk variëren.
  • Vermijd Reiki scholen die beloven om u alle drie Reiki certificeringen geven in een weekend.