Hoe wordt psoriasis bij kinderen te behandelen

Psoriasis is een huidaandoening bij kinderen en volwassenen. Het komt meestal voor wanneer de huid erg droog is, en ook al is de oorzaak onbekend artsen, vermoed dat het kan een erfelijke aansluiting voor kinderen (kidsgrowth.com) hebben. De behandeling van psoriasis bestaat uit een combinatie van actuele behandelingen en levensstijl keuzes.

Instructies

Dress for succes

•  Kleed uw kind in comfortabele kleding met natuurlijke vezels, zoals katoen. Katoenen kleding, ondergoed en pyjama's zal voelen zich meer comfortabel op de huid van uw kind, vooral in een periode waarin zijn psoriasis letsels zijn vooral pijnlijke of jeukende. Was de kleding van uw kind in-kleurstof vrij ongeparfumeerde wasmiddelen om hen vrij van irriterende stoffen te houden.

•  Geef regelmatig baden. Houden de huid van uw kind vochtig om uitbraken van letsels, die meestal optreedt wanneer haar huid droog is voorkomen. Geef haar regelmatig baden in lauwwarm water met slechts een beetje zeep, en hydraterende crème grondig na het bad. Hebben haar veel water drinken, ook, omdat dit zal helpen om te houden haar huid gehydrateerd.

•  Zie de dokter. De arts van uw kind zal waarschijnlijk voorschrijven een actueel zalf of crème voor zijn psoriasis, te beginnen met hydrocortison crème. Deze zalf of crème helpt laesies van uw kind stoppen met jeuk en houden de huid beschermd.