Hoe wordt proteïne-shakes gebruiken

Eiwit shakes zijn een voedingssupplement ontwikkeld om de essentiële eiwitinname nodig voor bodybuilding en voeding doeleinden leveren. Eiwit shakes kan worden gebruikt samen met de meeste diëten en kan soms in de plaats van een kleine maaltijd of snack. Veel eiwit shake formules kunnen worden gekocht bij reformwinkels. U kunt leren hoe goed te maken en te gebruiken eiwit shakes in je voeding en de fitness of voeding doelen je bereiken voor te bereiken.

Instructies

•  Kies het juiste type eiwit shake voor uw behoeften. Wei-eiwit is de meest voorkomende vorm van proteïne shake en is de zuiverste, meest spieropbouwende soort eiwit beschikbaar. Er zijn ook ei en soja-eiwit shakes verkrijgbaar bij de meeste voedingssupplement winkels.

•  Gebruik een shaker of blender om uw proteïne shake te mengen. Meng met 6-8 oz. van water, magere melk of uw favoriete drank. Voeg in vers fruit zoals aardbeien of bananen, yoghurt of zelfs pindakaas tot een hoge energie-shake.

•  Plan uw dagelijkse voeding. Als je oefent en gebruikt eiwit shakes om spieren op te bouwen, drink een eiwit shake direct na de training om te beginnen met het herstellen en opbouwen van je spieren. Gebruik eiwit shakes tussen de maaltijden om de stofwisseling te verhogen of als een vieruurtje.

•  Pak een proteïne shake in een shaker te nemen naar de sportschool of voor een lange dag. U kunt een te hebben voordat je naar bed gaat om reparatie spieren terwijl u slaapt. Uitspreiden uw proteïne-inname gedurende de dag met shakes en eiwitrijke levensmiddelen zal je vol te houden en voeden je spieren.

•  Voeg eiwitpoeder mengen in havermout, pannenkoeken beslag, of pudding. Experimenteer met je blender door het maken van eiwit shakes toevoegen van uw favoriete noten, fruit, yoghurt, magere ijs of andere ingrediënten.