Hoe wordt Protein eten in de avond voor Maximum Weight Loss

Hoe wordt Protein eten in de avond voor Maximum Weight Loss

Met alle van de fad diëten tegenwoordig, kan het moeilijk zijn om gewicht te verliezen feit van fictie te onderscheiden. Echter, de snelheid waarmee je kunt afvallen op een high-protein / low-carb dieet is bewezen. Koolhydraten zijn uw lichaamseigen € primaire bron ™ s van energie, en met al het zoete en smakelijke koolhydraten keuzes, kan het gemakkelijk te overdrijven zijn. Natuurlijk, wanneer je eet meer koolhydraten dan je verbrandt, de overtollige calorieën worden opgeslagen als vet. Een van de snelste manieren om dit ongewenst vet te verliezen is om je inname van koolhydraten te beperken tot een niveau dat je lichaam dwingt om te putten uit uw opgeslagen vet cellen voor energie, waardoor gewichtsverlies.

Instructies

Het eten van eiwitten in de avonduren voor Maximum Weight Loss

•  Probeer je inname van koolhydraten te beperken tot niet meer dan 30 gram koolhydraten per maaltijd. Als je eet drie maaltijden per dag, dat zou 90 gram koolhydraten per dag. Dat is hoog, volgens de "Dr. Atkins 'New Diet Revolution." Echter, 90 gram koolhydraten per dag is beperkt gezien het feit dat het niet ongebruikelijk voor een persoon met obesitas tot meer dan 200 gram koolhydraten per dag consumeren. U moet voedsel etiketten te lezen om een ​​idee van het koolhydraatgehalte van bepaalde voedingsmiddelen die je leuk vindt om te eten te krijgen. U zult waarschijnlijk snel beseffen dat dit een groot deel van de taarten, koekjes, chips en ander junkfood zal elimineren. Omdat je niet geheel elimineren koolhydraten, zal je verstandige keuzes te maken bij het kiezen van welke voedingsmiddelen te eten. Altijd gaan voor volkoren voedsel, zoals 100 procent volkoren (tarwe) brood, volkoren tarwe pasta's, gerechten gemaakt met volkoren haver en groenten. U moet uw suiker inname drastisch te carb inname te verminderen naar een gezond niveau.

•  Verhoog mager, hoogwaardig eiwit inname om de honger te verminderen. Snijden koolhydraten zal een hoop overtollig voedsel te elimineren uit je dieet, en je zou zeer hongerig zijn als je niet de plaats van die koolhydraten met iets. Volgens het Atkins 'dieet, kunt u zo veel eiwitten eten als nodig is (zonder binging, natuurlijk) om uw hongergevoel bevredigen eten zonder negatieve gevolgen voor uw gewichtsverlies inspanningen. Plan van Dr. Atkins 'zegt dat de extra eiwitten zorgen ervoor dat u een vol gevoel, waardoor waardoor je minder eet. Er is enige controverse rond de veiligheid van het Atkins Dieet en andere low-carb / high-protein diëten geweest. Zorg ervoor dat u wat onderzoek te doen voordat u een low-carb / high-protein dieet om ervoor te zorgen dat het goed voor je.

•  Voor een maximaal gewichtsverlies, afname koolhydraten nog meer voor je laatste maaltijd van de dag. Eet eiwitrijk voedsel voor het diner met een kleine kant van groenten voor je koolhydraten. Krijg een extra stukje kip in plaats van de high-carb macaroni en kaas, of een ander stukje vis in plaats van het diner broodjes of brood.

•  Verhoog-carb gratis eiwitrijk voedsel in de avonden en snijd koolhydraten bijna volledig 's nachts. U kunt het gewichtsverlies te versnellen en te stoppen gewichtstoename die normaal zou gebeuren tijdens de slaap.

•  Start een regelmatige lichaamsbeweging routine. Wandelen is een uitstekende oefening als je niet de atletische type. Wandelen voor dertig minuten per dag, zou vijf dagen per week opleveren enorme gezondheid en gewichtsverlies voordelen. Als je niet kan omgaan met 30 minuten per keer op het eerste, begin langzaam en werk je weg tot 30 minuten per dag.

Hints

  • Zoals altijd, raadpleeg dan uw arts voordat u begint met een gewichtsverlies of trainingsschema.
  • Tijdens de eerste vier of vijf dagen van een low-carb dieet, hebben lijners vermoeidheid ervaren als gevolg van de scherpe daling van koolhydraten (energie) inname. Echter, low-carb dieet ook gemeld om meer energie te hebben na de eerste week dan zij in jaren heb gehad, terwijl het leven van de high-carb levensstijl.