Hoe wordt Protein & Energy Shakes Make

Eiwit en energie shakes kan zeer voordelig zijn voor uw algehele gezondheid. Verschillende pre-made poedersuiker mixen in verschillende smaken verkrijgbaar die je kunt mixen met water, sap, melk, of zelfs gemengd in ijs of met ijsblokjes tot een koude, romige schudden of smoothie te maken.

Instructies

Hoe wordt Protein & Energy Shakes Make

•  Kies de poedervorm supplement dat goed voor je zal zijn. Lees de voeding labels om te bepalen wat je nodig hebt. Idealiter wil je een product dat is laag in suiker, vet en koolhydraten voor een eiwit supplement. Voor een energie supplement, kun je verwachten dat het zal meer koolhydraten, maar kijk goed om zeker te zijn dat hoeft niet te veel suiker.

•  Meet de poeder in de shaker en voeg 8-12 gram van uw gewenste vloeistof. Juice is een geweldige optie voor energie-supplementen omdat het vaak heeft vitaminen die het energiepotentieel van uw trilling kan optimaliseren toegevoegd.

•  Plaats het deksel op je shaker en schud krachtig tot alle poeder is opgelost. Als u niet beschikt over een shaker beker met een deksel en het mengen van rooster, kunt u ook gebruik maken van een gewone beker en een vork of garde om te roeren en los het poeder.

•  Drink je schudden. Het is het beste om te drinken je energie schudt direct na het sporten, wanneer je spieren zijn op zoek naar brandstof om zich te herstellen na een zware training. U kunt nemen energie trilt wanneer je het gevoel alsof je een extra boost nodig hebt om de dag door te komen.

•  Reinig uw kopje grondig voordat u deze opbergt. Shaker cups neiging plastic en kan gemakkelijk bacteriën op als ze niet goed gereinigd en drogen.

Hints

  • Supplement poeders kan worden gevonden in de voeding winkels, maar veel supermarkten zijn begonnen om ze in voorraad hebben als goed. Als u op zoek bent naar manieren om uw supplement routine variëren, kun je poeders toevoegen aan smoothies, milkshakes, of zelfs gebruikt als koffiemelk, omdat ze zijn er in zoveel verschillende smaken.
  • Voordat u begint met een supplement routine, overleg dan met uw arts over welke opties het beste zijn voor uw specifieke behoeften en doelstellingen. Wat energie shakes bevatten cafeïne. Overmatige hoeveelheden cafeïne kan uw hartslag te verhogen, dus drink niet meer energie schudt dan met uw arts adviseert.