Hoe wordt PKD Elimineer

Polycystische nierziekte resultaten bij cysten vormen in de nieren, eventueel vergroten van de nieren en het verminderen nierfunctie, wat vaak leidt tot nierfalen. De waarheid is dat er momenteel geen remedie voor polycysteuze nierziekte (PKD) en geen manier om de ziekte volledig te elimineren. Echter, kan de progressie van PKD worden vertraagd door middel van medicatie, leefstijl en reguliere arts bezoeken. Het is belangrijk te onthouden dat de ernst van PKD verschilt van patiënt tot patiënt, en de kans op nierfalen is afhankelijk van het aantal en de grootte van de cysten.

Instructies

Hoe wordt PKD Elimineer

•  De controle van uw bloeddruk. PKD kan leiden tot chronische hoge bloeddruk, die verder kan schade aan de nieren en zelfs leiden tot aneurysma's en andere hoge bloeddruk gerelateerde aandoeningen. Personen die lijden aan PKD moeten stappen ondernemen om hun bloeddruk onder controle door regelmatig te oefenen en het eten van een zoutarm, vetarm, lagere-proteïne dieet te nemen. Meest PKD-patiënten zal ook moeten voorschrijven bloeddrukverlagende medicatie evenals diuretica, die zowel de bloeddruk verlagen en het vasthouden van water te nemen. Stoppen met roken en het minimaliseren van stress ook helpen bij het controleren van de bloeddruk.

Behandelen-PKD-gerelateerde pijn met recept of over-the-counter pijnstillers kunnen ook bijdragen tot het verminderen van stress, verhogen het comfort en vertragen de progressie in de richting van nierfalen.

•  Treat infecties vroeg om verdere nierschade voorkomen. Personen met PKD zijn vooral gevoelig voor de nieren, blaas en urinewegen. Om verdere beschadiging van de nieren, is het belangrijk om infecties onmiddellijk met antibiotica worden behandeld. Een onbehandelde infectie kan leiden tot verdere onomkeerbare schade aan de nieren.

•  geopereerd aan pijnlijke en / of massale cysten te verwijderen. Hoewel aftappen en / of verwijderen van cysten kan tijdelijk helpen verlichten ernstige pijn, zal zij de progressie van de ziekte te stoppen. Echter, iemand met verminderde pijn is eerder regelmatig te bewegen en presenteren minder stress, algemeen resulteert in lagere bloeddruk. Het verwijderen van grote cysten kunnen tijdelijk enkele nierfunctie te herstellen, hoewel natuurlijke progressie van de ziekte betekent dat er meer cysten uiteindelijk weer zal vormen in de nieren.

•  Zorg voor regelmatige check-ups. Naar de dokter gaan of twee keer per jaar voor controle en bloedonderzoek kan helpen met uw arts op te sporen complicaties, infecties en massale cysten die kan versnellen de progressie van PKD tot eindstadium nierfalen. Preventieve zorg kan de progressie van de ziekte te vertragen door middel van vroegtijdige behandeling interventie.

•  Onderga nierdialyse of niertransplantatie. Volgens de National Kidney en urologische ziekten Information Clearinghouse, zal 50 procent van de 600.000 Amerikanen lijden aan PKD uiteindelijk dialyse nodig, verwijdering van één of beide nieren en een niertransplantatie. Zodra de nieren niet meer kan functioneren op hun eigen, zal PKD patiënten moeten zich voorbereiden op dialyse en de mogelijkheid van een niertransplantatie.