Hoe wordt oorpijn met Sweet Oil Ease

Hoe wordt oorpijn met Sweet Oil Ease

Oorpijn wordt veroorzaakt door verschillende redenen. De voornaamste oorzaak van oorpijn bij kinderen is echter een chronische otitis media, een bacteriële infectie van het middenoor. Bij deze vorm van oorpijn optreedt, mensen lopen over het algemeen aan hun arts voor antibiotica. Het gebruik van zoete olie kan een antwoord op oorpijn in de tussentijd zijn.

Studies tonen aan dat de meeste gevallen van middenoorontsteking weg zal gaan op hun eigen. Maar er is een kleine kans dat de infectie zich kan ontwikkelen tot acute coaguleer mastoïditis, die levensbedreigend kunnen zijn. Daarom moet u naar de dokter wanneer een middenoor infectie wordt vermoed. U kunt echter oorpijn, en oorpijn door het gebruik van zoete olie te vergemakkelijken totdat u met een arts kan krijgen.

Instructies

•  De eerste stap om te weten hoe je zoete olie gebruiken om oorpijn te verlichten - voor het bezoek aan de arts om de oorontsteking genezen - is om een fles zoete olie te verkrijgen van de drogist. Als u geen bij de hand hebt, gebruik gewoon plain alledaagse olijfolie, in combinatie met een oor druppelaar. Als je niet een oor druppelaar hebt, kun je dip een katoenen bal in de olijfolie.

•  Warm het flesje zoete olie / olijfolie in een kom met warm water, maar zijn zeer bewust van de temperatuur. Vergeet niet, dit spul heeft te gaan in je oren.

•  Houd uw hoofd om uw pijnlijke oor, knijp dan 1-3 druppels als zoete olie direct in het oor. Kantel je hoofd terug naar een niveau positie, plaats dan voorzichtig een katoenen bal losjes in de gehoorgang te sparen.

•  Als u last heeft oorpijn in beide oren, is het veilig om het proces met het andere oor herhalen. Afgezien van het gevoel een beetje vreemd over rondlopen met katoen gevuld in je oren, moet u onmiddellijke verlichting van oorpijn door het gebruik van zoete olie of olijfolie vinden totdat u met uw arts kunt krijgen.

Hints

  • Nogmaals, ik kan niet genoeg benadrukken het belang van het hebben van een erkende medische professional diagnosticeren en behandelen van uw oorpijn. ALLEEN gebruiken zoete olie om je door tijdens het wachten voor uw arts te bezoeken.