Hoe wordt onmiddellijk geneutraliseerd Gas

Hoe wordt onmiddellijk geneutraliseerd Gas

Zuur gas is een pijn - letterlijk en figuurlijk. Uitgebreide maaltijden, bijvoorbeeld met veel vet - en consumeren ze te snel - kan leiden tot een ophoping van brandend maagzuur dat moeilijk te reduceren of te elimineren. We hebben de neiging om te willen krullen en vernauwen onze maag toen zuur plagen - dit alleen verhoogt het probleem. Direct neutraliseren zuur gas impliceert een eenvoudige remedie. Het toevoegen van een paar veranderingen in levensstijl kan ook de kans op het opzwepende maagzuur in de toekomst te verminderen.

Instructies

•  Los 1/8 theelepel. van zuiveringszout in een 8 oz. glas warm water. Natriumbicarbonaat - zuiveringszout - maagzuur tegengaat, waardoor de opbouw neutraliserende onmiddellijk.

•  Voeg een spuit of citroen of limoensap aan het water geven een beetje van smaak. Roer het mengsel goed. Drinken nadat de bicarbonaat volledig opgelost.

•  Neem een over-the-counter antacidum medicatie zoals voorgeschreven door instructies op het etiket. Antacida verminderen zuur snel en kan helpen voorkomen dat een ander flareup.

•  Voltooi de rest van uw maaltijd bij rechtop zitten. Kauw langzaam. Vermijd het opzuigen van meer dan lucht. Eet kleinere porties gedurende de dag. Draag deze leefgewoonten met u bij het naderen van elke maaltijd om de kansen van opzwepende maagzuur in de toekomst te verminderen.

•  Bel uw arts en maak een afspraak om gevolg te geven aan de kwestie.

Hints

  • Baking soda kan je hartslag verhogen. Stick met over-the-counter antacida als u hartproblemen hebt en een arts voorafgaand aan de inname van zuiveringszout raadplegen.