Hoe wordt Non-GMO Cereal Koop

Hoe wordt Non-GMO Cereal Koop

Veel mensen realiseren zich niet dat genetisch gemodificeerde organismen of ggo's, hebben hun weg gevonden naar onze voedselbronnen. Als u op zoek bent naar GGO's te elimineren in uw voeding, het nemen van een korte blik op uw ontbijtgranen is een geweldige plaats om te beginnen. Hier is hoe niet-GMO graan te kopen voor uw familie en hebben de gemoedsrust die voortkomt uit niet het voeden van uw familie "Franken-Food."

Instructies

•  Controleer voedsel etiket op het graan. De meeste voedingsmiddelen-fabrikanten labelen hun voedsel non-GMO, indien zij de extra kosten om het te produceren als zodanig hebben genomen. Het kopen van volle granen, betekent niet noodzakelijk dat de korrels niet genetisch gemodificeerd zijn. Het lezen van het label verzekert u dat het voedsel GGO's bevat.

•  Shop in speciaalzaken voor uw ontbijtgranen. Reformwinkels zoals Whole Foods, Trader Joe's en Wild Oats hebben een brede selectie van non-GGO-voedsel, zoals ontbijtgranen, om uit te kiezen.

•  Verandering merken van ontbijtgranen. Gemeenschappelijke huishouding merken kunnen GGO's in hen, vooral als ze niet gelabeld niet-GGO. Merken zoals Kashi en Nature's Path zijn goede keuzes.

•  Vermijd granen die graanproducten bevatten. Veel levensmiddelen die maïs bevatten, zoals glucosestroop, GGO's bevatten. Het vermijden van graanproducten helpt de bron van deze GGO's te elimineren.

•  Koop biologische granen. Een snelle en gemakkelijke manier om te vertellen als een levensmiddel GGO of niet is om te lezen "biologisch" op de voorkant van het etiket. Het is tegen de regelgeving van de FDA om GGO's in een levensmiddel met het label "biologisch." Als het item bevat slechts enkele biologische ingrediënten, dan kan het nog GGO's bevatten, dus lees je voedsel etiketten zorgvuldig.