Hoe wordt nicotine-vrij sigaretten te kopen

Hoe wordt nicotine-vrij sigaretten te kopen

Voor rokers die proberen te stoppen, nicotine-vrije sigaretten, ook wel bekend als kruiden-sigaretten, presenteren een gezond alternatief voor gewone sigaretten. In tegenstelling tot gewone sigaretten, die tabak en nicotine bevatten, nicotinevrije sigaretten bevatten een mengsel van kruiden rokers te helpen stoppen met hun lichamelijke verslaving aan de drug. Als je eenmaal weet hoe je nicotinevrije sigaretten te kopen, kunt u overwegen te stoppen met roken.

Merken

Populaire merken van nicotinevrije sigaretten op de markt meestal hun product als "kruiden sigaretten." Deze merken omvatten Ecstasy, Honeyrose, Smokin 'Joe's en Magic Sigaretten, onder vele anderen. Kruiden die in deze sigaretten kunnen mint, passiebloem en meer.

Retailers

U kunt de aankoop nicotinevrije sigaretten bij veel online retailers, zoals Nicotine gratis sigaretten. Echter, veel tabakswinkels en zelfs sommige reformwinkels zijn begonnen met ten minste een of twee merken van kruiden sigaretten mee te nemen. Terwijl het kopen in eigen persoon kan duurder zijn, zult u niet uw credit card nummer online te geven en het risico opgelicht van online dealers.

Prijs

Nicotinevrije sigaretten kost vaak minder dan gewone sigaretten, maar dit is afhankelijk van de toestand te wijten aan de verschillende belastingen op tabaksproducten. In het algemeen, verwachten te betalen ongeveer $ 5 per verpakking, vanaf 2010.