Hoe wordt MS behandelen natuurlijk

Hoe wordt MS behandelen natuurlijk

Patiënten die lijden aan MS (Multiple sclerose), een ernstige neurologische aandoening, hebben een verscheidenheid van opties voor de behandeling van de ziekte. Omdat sommige geneesmiddelen hebben bijwerkingen zoals erosie van de lever, kunnen patiënten willen traditionele medicijnen helemaal te vermijden. Hoewel er geen bekende behandeling voor MS, behandeling van de ziekte op een natuurlijke wijze kan helpen verlichten van de symptomen van de ziekte.

Instructies

•  Praat met uw arts over natuurlijke behandelingen voor MS. Vertel de arts de reden waarom je wilt natuurlijke medicijnen in te nemen. Je kan hebben om een ​​andere arts te raadplegen als uw arts gelooft niet in deze vorm van MS behandelingsoptie.

•  Slik een capsule die 1.000 mgs van Ashwagandha elke 24 uur bevat een keer. Deze plantaardige remedie helpt degenen met chronische MS tot minder angst ervaren.

•  Voeg Ginkgo Biloba aan uw dieet. U kunt ongeveer 200 mg van dit natuurlijke product te nemen in een periode van één dag. MS kan vaak leiden tot een slechte bloedsomloop, en Ginkgo werkt om de algehele circulatie te verbeteren.

•  Stress verminderen met een brouwsel dat het kruid keppeltje bevat. Drink keppeltje --- in een hete vloeibare vorm met een beetje honing --- op een regelmatige basis om stress te verlichten. Stress kan leiden tot symptomen van MS verergeren.

•  Verwerk DHEA in uw regime. U kunt DHEA te nemen aan 15 mg doses per dag. DHEA helpt verlichten de symptomen van MS, omdat het werkt als een anti-inflammatoir middel.

Hints

  • Deze woorden dienen niet als medisch advies. Voordat u kiest voor medicatie van welke aard dan ook, in overleg met een opgeleide gezondheidswerker.