Hoe wordt Mexicaanse griep symptomen te herkennen in uw baby of jonge Kind

Hoe wordt Mexicaanse griep symptomen te herkennen in uw baby of jonge Kind

De Mexicaanse griep heeft greep genomen hier in de Verenigde Staten, en de Mexicaanse griep epidemie is nu wereldwijd reizen. Kinderen lopen het hoogste risico op sterfte als getroffen met de Mexicaanse griep. Symptomen kunnen moeilijk te herkennen zijn, maar het is van cruciaal belang dat je je bewust bent van tekenen van de Mexicaanse griep, om de kans te verhogen van een positieve uitkomst als uw kind is besmet met het virus. Als uw kind niet in staat is om te spreken, kan het moeilijk zijn om de symptomen van de Mexicaanse griep infectie herkennen. Dit griepvirus is het meest gevaarlijk in de zwakste van personen, waaronder jonge kinderen. Er zijn een aantal indicatoren die u kunt kijken voor om ervoor te zorgen dat je herkent Mexicaanse griep symptomen die spoedeisende hulp nodig hebben in uw baby of jong kind voordat het te laat is.

Instructies

•  Symptomen van de Griep
Als uw kind een griep-achtige symptomen, kan het de Mexicaanse griep zijn. De symptomen van dit virus zijn net als vele anderen. Toezicht op hun symptomen en op zoek naar een hoge koorts op 101 graden na een verkoudheid. Verergerende hoest is ook een teken van Mexicaanse griep. Als u de behandeling van uw kind voor de griep, en hun hoest verergert, het is een symptoom van het virus.

•  Kijk voor een Rash
Kijk voor een uitslag die de koorts gepaard gaat. Dit is een indicatie van de Mexicaanse griep infectie. Het kind kan ook een blauwe kleur aan de huid. Dit duidt op een gebrek aan zuurstof en vereist onmiddellijke noodhulp.

•  Stopt Drinking
Als uw kind stopt met het drinken van vloeistoffen aarzel dan niet om ze te haasten naar de eerste hulp. Uitdroging is een killer voor jonge kinderen. Bovendien, als ze explosieve diarree of braken moet u direct medische interventie te zoeken.

•  ademhalingsproblemen
Als ze lijken te snel ademen of het hebben van enige kortademigheid, krijgen ze snel helpen. Hoe sneller je nood hulp te krijgen in deze situatie, hoe groter de kans dat ze zullen lijden geen nadelige invloed.

•  pijn in het lichaam
Als ze doen alsof ze pijn als je ze houden, of proberen weg omdat ze blijkbaar ongemakkelijk wurmen, kan het ernstige pijn in het lichaam aan te geven. Haal ze aan een verwerker onmiddellijk. Dit is een indicatie van een Mexicaanse griep virus infectie.

•  Flat Affect
Als ze niet onderhouden van contact met de ogen, of lijken flat in aanstellerij dit is een waarschuwing teken van een ernstige virale infectie. Krijgen om een ​​noodvoorziening.

•  wordt niet meer wakker
Tot slot, als u niet in staat om je kind wakker bent, bel dan direct een ambulance. Aarzel niet in deze situatie. Varkensgriep is een dodelijk virus en kan worden behandeld met antivirale medicijnen, zoals Tamiflu, zodat het krijgen van uw kind onmiddellijk behandeld kan het leven van je kind te redden. De Mexicaanse griep epidemie is waarschijnlijk erger worden voordat het beter wordt en het is belangrijk om bewust te zijn van de symptomen van het virus dat spoedeisende hulp nodig heeft.

Hints

  • Haast je niet naar de eerste hulp voor de normale griepverschijnselen. Dit zou eigenlijk verhogen de verspreiding van het virus.