Hoe wordt Mexicaanse griep symptomen te behandelen

Hoe wordt Mexicaanse griep symptomen te behandelen

Hebt u de symptomen van de Mexicaanse griep? Het is zeker wat iedereen lijkt te praten over vandaag. Als nieuwe gevallen van Mexicaanse griep blijven internationaal worden bevestigd op een dagelijkse basis lijkt het alsof de wereld kan worden geleid voor een wereldwijde gezondheidscrisis van aanzienlijk deel. Gelukkig is de meerderheid van de mensen die besmet zijn in de VS hebben tot nu toe had relatief milde symptomen lijken op de gemeenschappelijke winter kou en griep. Dus als je ziek met koude-achtige symptomen zijn welke stappen genomen kunnen worden om jezelf beter te voelen en ook sneller?

Instructies

•  Ga niet aan het werk. Het is waarschijnlijk dat uw collega's sterk de voorkeur aan dat u uw virale infectie voor jezelf houden. Neem de tijd om te rusten en laat je lichaam om een ​​tegenaanval tegen de infectie te monteren.

•  Drink veel vocht. Dit zal helpen om uitdroging en dun uit dat dikke slijm in je hoofd en borst te voorkomen. De vloeistoffen zal ook helpen om uw keelpijn te verzachten.

•  De meeste mensen met griepachtige verschijnselen meeste klagen over het lichaam en spierpijn, evenals de bijbehorende koorts. Paracetamol of ibuprofen producten zijn zowel effectief bij het verminderen van deze symptomen. Omdat deze geneesmiddelen werken anders afwisselend de twee vaak betere resultaten dan het gebruik van één of ander.

•  Om uw vervelende hoest stok met snoep keelpastilles of OTC hoest medicijnen die dextromethorfan bevatten verminderen. Vermijd hoesten medicijnen die sederende hoeveelheden alcohol bevatten. Het verhogen van je hoofd met kussens kan bescheiden hoesten opluchting ook.

•  Het hoofd congestie en benauwdheid kunnen worden ondervangen door het gebruik van een decongestivum product bevat guaifenesine en fenylefrine. Er zijn vele beschikbare OTC. Vermijd het gebruik van nasale antihistaminica zoals Afrin vanwege hun rebound congestie en verslavend potentieel. Als u aandringen op het gebruik van neussprays dan tenminste het gebruik ervan te beperken tot minder dan drie dagen.

•  Als u zijn gediagnosticeerd met de Mexicaanse griep dan is dit misschien worden behandeld met inhalatie Relenza, orale Tamiflu of beide. Deze anti-virale geneesmiddelen doorgaans voor griep. Het Center for Disease Control heeft aangegeven dat beide geneesmiddelen lijken enig effect op de bestrijding van de Mexicaanse griep te hebben.

Hints

  • Als je verkoudheid of griep-achtige symptomen ontwikkelen en reisden naar gebieden waar de Mexicaanse griep is bevestigd dan contact op met uw zorgverlener, gezondheid afdeling of lokale meldkamer om te bepalen waar u kunt gaan om te worden gescreend op de Mexicaanse griep.
  • Als deze eenvoudige oplossingen niet om uw klachten te verminderen of als u doorgaat slechter gevoel dan weer arts raadplegen.
  • Als je ouder bent, jonger of chronische medische problemen, zoals hart- of longziekte, die plaats je een verhoogd risico op medische complicaties te zoeken dan professionele medische hulp.