Hoe wordt Mesothelioom Cancer symptomen te herkennen

Patiënten met mesothelioom meestal geen symptomen vertonen van 15 tot 50 jaar na blootstelling aan asbest. Het is een uitdaging om kanker mesothelioom symptomen te herkennen, omdat ze jaren duren om te ontwikkelen en te doen niet aanwezig totdat de kanker is gevorderd. Veel patiënten beseffen niet de ernst van kanker mesothelioom symptomen, omdat ze lijken op de symptomen van vele andere, minder ernstige aandoeningen. Als u in het verleden een van langdurige blootstelling aan asbest, zich bewust zijn van hoe kanker mesothelioom symptomen te herkennen. Er zijn stappen die u kunt nemen om je te helpen de symptomen van mesothelioom kanker te herkennen.

Instructies

•  Besteed aandacht aan je hoest. Hoesten gerelateerd aan kanker mesothelioom is persistent, raspende en niet productief. Een niet-productieve hoest is wanneer je niet brengen slijm of slijm. Herkennen van mesothelioom kanker symptomen kan moeilijk zijn, maar je moet waakzaam zijn, als je de blootstelling aan asbest op het werk gehad.

•  Kijk naar bloed. Mesothelioom kanker symptomen kunnen ophoesten van bloed. Als u bloed ophoest, zie uw arts meteen.

•  Controleer je ademhaling. Kortademigheid kan een herkenbare mesothelioom kanker symptoom. Mestothelioma kanker kan verdikking van de huid veroorzaken in de pleura gebied van de longen, veroorzaakt kortademigheid en ademhalingsproblemen.

•  Wees je bewust van de pijn op de borst. Mesothelioom kanker symptomen kunnen zijn pijn op de borst, van irritatie van de longen en het borstvlies. Als u pijn op de borst ervaren, bel uw arts. Uw arts kan röntgenfoto's en bloedonderzoek adviseren om uit te sluiten kanker mesothelioom.

Hints

  • Probeer te ontspannen. Hoewel mesothelioom kanker ernstig is, is het niet gebruikelijk. Als u symptomen van mesothelioom kanker ervaren, bel uw arts voor een medische evaluatie.
  • Herkent u mesothelioom kanker symptomen bij jezelf, bel uw arts meteen voor een volledig lichamelijk onderzoek.