Hoe wordt Lean Muscle Met Koolhydraten Build

Terwijl het verkrijgen van gewicht is vrij gemakkelijk te doen, het bereiken van spier is iets uitdagender. Om spieren te krijgen, moet je eerst zorgen voor je lichaam met een voldoende prikkel om aan te moedigen om te groeien, zoals door middel van krachttraining. Vervolgens moet het lichaam worden voorzien van de grondstoffen voor groei in de vorm van calorieën, vitaminen en voedingsstoffen. Koolhydraten kunnen zeker een belangrijke rol spelen in uw spier winnen inspanningen, maar niet alle koolhydraten zijn goed voor het aantrekken van de magere massa.

Instructies

•  Verwerk tal van gezonde koolhydraten in uw dieet. Volgens informatie van Stronglifts.com, gezonde koolhydraten zijn natuurlijke bronnen, zoals haver, volle granen, bruine rijst, groenten en fruit. Eet veel van deze voedingsmiddelen te vermijden, terwijl andere soorten koolhydraten zoals suikers, geraffineerde bloem, alcohol, en andere "junk" voedsel, terwijl na een spieropbouwende dieet. Vergeet niet dat de kwaliteit van uw winst zal worden beperkt door de kwaliteit van de grondstoffen, waarmee u uw lichaam te voorzien, dus vasthouden aan natuurlijke carb bronnen om uw spieren te maximaliseren.

•  Consumeer een post-workout shake met tal van gezonde koolhydraten zo snel mogelijk na de training om het lichaam te vertellen om te beginnen met het opbouwen van spieren. Dit schudden moet snel verteerbare eiwitten (zoals wei) in combinatie met snelle verteerbare koolhydraten zoals verse bessen bevatten. Tijdens het werken, zal je lichaam in een katabole (spieratrofie) staat. Het doel om het maximaliseren van uw spieren te krijgen is om je lichaam zo snel gezet in een anabole (spieropbouwende) toestand mogelijk na je training, waardoor er meer tijd om te groeien voordat uw volgende tillen routine. Koolhydraten en snel verteerbare eiwitten wil shuttle voedingsstoffen naar je spieren zo snel mogelijk, waardoor voor maximale groei.

•  Richt om niet meer te krijgen dan een pond of twee per week. Je lichaam is beperkt in haar vermogen om spieren op te bouwen door uw hormonale niveaus, dus denk niet dat je een snellere groei kan bereiken door dwangvoeding je lichaam tot onderwerping. Weeg jezelf wekelijks, en bezuinigen op uw dagelijkse porties als je gewicht toeneemt sneller dan een pond of twee per week. Omgekeerd, het verhogen van uw dagelijkse voedselinname als je niet winnen gewicht snel genoeg. Het bijhouden van een logboek met daarin het aantal calorieën dat je verbruikt per dag kan helpen om u op koers te houden met het verkrijgen van zo veel spiermassa mogelijk met koolhydraten.