Hoe wordt HGH Legally Get

Studies in de vroege jaren 1990 leidde tot belangstelling voor menselijke groeihormoon voor fitness en vitaliteit. Toch gebruik van HGH voor puur anti-aging of atletische doeleinden illegaal blijft, met goede reden. Hormonen zijn krachtige natuurlijke chemische stoffen die ingrijpende effecten op het lichaam kan hebben. HGH stimuleert de celgroei en wanneer toegevoegd uit externe bronnen, sommige wetenschappers vrezen, kan risico op kanker verhogen. Het primaire legale gebruik van HGH blijft de medische behandeling met ernstige groei uitdagingen.

Instructies

•  Praat met uw arts. De enige legale manier om te krijgen en te gebruiken HGH is door middel van een doktersrecept. De eerste stap is om uw arts over uw redenen om te praten voor het zoeken naar HGH en om te ontdekken of er iets in uw medische geschiedenis zou HGH behandeling vooral riskant maken.

•  Krijg een bloedtest. Al is het illegaal om HGH te gebruiken voor anti-aging therapie, kan een arts wettelijk voorschrijven als patiënten vertonen lage natuurlijke HGH niveaus in hun bloed. Het is van essentieel belang om aan de slag bloed getrokken en hebben het specifiek getest op HGH.

•  Bezoek een anti-aging kliniek. Omdat artsen HGH kan voorschrijven om legitieme redenen, anti-aging klinieken in staat zijn om te werken aan de rand van de wet. Als je dat een bezoek aan een anti-aging kliniek, zorg ervoor dat u een erkende arts te zien. Pas op voor artsen die bereid zijn om HGH voorschrijven zonder overleg met uw medische voorgeschiedenis en het nemen van een bloedtest zijn. Ze waarschijnlijk niet hebben uw beste belangen in het achterhoofd en kan de wet overtreden.

•  U kunt natuurlijk HGH productie te stimuleren. De enige plek om legaal te krijgen HGH zonder voorschrift is je eigen lichaam. Natuurlijke productie kan worden bevorderd door het eten van essentiële aminozuren lysine, door middel van bonen, spinazie of rood vlees, regelmatig te bewegen, vooral met weerstand opleiding, en het krijgen van voldoende slaap.

Hints

  • HGH delivery systemen verschillen sterk in hun effectiviteit. Directe intramusculaire injectie is de meest efficiënte methode. Voor degenen die niet willen dat een injectie, er zijn actuele crèmes en sprays, maar die zijn veel minder betrouwbaar, vooral omdat de inhoud van de verschillende merken verschillen.